Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4662396 www.bgdnes.bg

Близнаците в Рио, Рибите на Хаваите

Всяка зодия има подходящ за знака си камък, храна и дори начин, по който да отдъхва. Астролозите изчислиха и кои са най-подходящите дестинации за всяка една зодия според темперамента.

За енергичните Овни най-удачни са ваканциите с много адреналин. Почивката за тази зодия би била перфектна, ако съдържа емоции като рафтинг, гмуркане, катерене. Най-подходящи за ваканция са страни като Великобритания, Германия, Дания, Сирия, Италия.

Реклама

За разлика от Овните за един Телец ваканцията е идеална, ако има хубава храна и глезотии като спа-процедури и масажи, романтика и екзотика. Най-уместните страни за "ваканцуване" на Телците са Швейцария и Австралия.

Рио де Жанейро пък е идеална дестинация за Близнаците - танци, самба, купони и забава - перфектната ваканция за всеки от този зодиакален знак.

Уютът и романтиката на Шотландия или Холандия пък са мечтана почивка за Рака. Хората от тази зодия имат нужда от спокойствието, което чувстват у дома, дори да са на хиляди километри от вкъщи.

Пикантните подправки на Индия и екзотиката на източния лукс пък удовлетворяват нуждата на Лъва да има най-хубавото и най-луксозното по време на своята почивка. Същото изживяване на императори могат да намерят и в Рим или Париж - навсякъде, където владетели са царували векове наред.

Престижно и луксозно, но тихо и усамотено е мястото, където Девата ще прекара най-добрата си почивка. Такава е Швейцария заради чистия въздух и спокойствието, но също и Уругвай заради природата на страната.

Ученолюбивите Везни пък ще намерят мястото си в Австрия и Япония - екзотични възможности да научат нови езици, да се запознаят с интересни хора и царствени гледки.

Скорпионът пък ще се чувства най-добре на шумните турски чаршии, сред подправките и ароматите от цял свят. Да се потопят в миналото на царска Русия обаче също е алтернатива за тази зодия.

Класната атмосфера на Лондон и луксът са мястото на Козирога по време на ваканцията му.

Неспящият и бурен Лас Вегас е това, от което се нуждаят Водолеите.

Рибите пък няма да намерят по-подходящо място за релакс от Хаваите.

Реклама
Реклама
Реклама