Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4648160 www.bgdnes.bg

Лошите черти на зодиите

Всяка зодия си има и негативни черти.

Овните например са доста инфантилни, те имат властна натура, която често излиза наяве. Упоритостта им е пословична, но тя не трае дълго, затова и нерядко се отказват преждевременно от нещо, по което са били много запалени.

Телците пък са егоцентрици, мрънкат и са страшни материалисти. Често се забъркват в конфликти и винаги са на различно мнение от това на своя събеседник. Инатът им е пословичен, както и това, че са консервативни.

Реклама

Близнаците са лицемери и интриганти. Обичат да въртят хората около себе си, както на тях им изнася. Разсеяността им е най-големият проблем.

Раците са капризни, често се обиждат от малко, тъй като не са разбрали или не са харесали някоя шега по техен адрес. Изолират се от всички, когато са наранени и могат да са доста обсебващи.

Лъвовете са прекалено горди. Те са властни и обичат да управляват при всеки удобен случай. Големи инати са и винаги държат да става на тяхното. Страшно суетни са и се самоизтъкват.

Девите са досадни и много често критикуват, без да има смисъл от това. Винаги знаят как да накарат някой да се чувства нещастен. Могат да бъдат изключително егоцентрични.

Везните са неориентирани и са невероятно капризни. Те могат да ви побъркат с многобройните си изисквания. Могат да изпаднат в страшна апатия, от която трудно да излязат. Много са нерешителни и постоянно трябва да се допитват до други хора.

Скорпионите се отличават с това, че самовглъбеността им може да доведе до разрушение. Те са страшно отмъстителни, могат да извършат предателство, ако сметнат, че крайният резултат ще бъде задоволителен.

Реклама

Стрелците са много досадни с философстванията си. Те обичат да говорят, като са убедени, че всичко, което изговарят, е невероятно умно. Нямат търпение за нищо, зарязват начинания, преди да са стигнали доникъде. Обичат да се самосъжаляват, все друг им е виновен, като често остават без пари.

Козирозите са себични и трудно приемат новото. Не обичат да се променят, дори и да трябва и да е за добро. Могат да са много властни, обичат да заповядват. Те са страшни кариеристи, забравят приятелите си и често егоизмът им надделява.

Водолеите са много разсеяни. Те са въздържани и казват каквото мислят, но често то не е на място и звучи обидно. Не обичат да са част от тълпата, затова по всякакъв начин се опитват да се отличат и правят какви ли не ексцентрични неща по този повод.

Рибите са прекалено чувствителни. Те са раними, всичко може да ги натъжи или депресира. Често обичат да досаждат, като говорят безспир и се повтарят. Лесно могат да бъдат манипулирани, те са стеснителни.

Реклама
Реклама
Реклама