Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4624293 www.bgdnes.bg

Бебе или куче

Помияр от Тайван и 10-месечно дете, рожба на китайско-корейска любов, са като две капки вода.

Поразителната прилика става факт след умелата намеса на професионалния фотограф и майката на момченцето Грейс Чон. Родената в Америка китайка е бивш директор на рекламна арт агенция, която създава модерни лайфстайл портрети на хора и животни. Нейни клиенти са били световни рекламни агенции, списания, издателства, известни личности, организации и телевизионни предавания.

Последната импровизация на Грейс е фотосесия на 7-годишната Зоуи и синчето й Джаспър, които са облечени в еднакви шапки и аксесоари. Ефектът - две невинни и пленяващи сърцето сладки същества, които не само се обичат, но си и приличат.

„Винаги съм обличала кучето си с шантави дрехи, а когато се роди Джаспър, реших, че ще бъде добра идея да ги облека еднакво“, споделя г-жа Чон. „Преди да стане фотомодел, Зоуи има нелека съдба. Родена е в Тайван на паркинг на голям магазин. Собственикът на магазина слага нея и другите кученца в торба и ги изхвърля в близка канавка. Момиченце от близкото училище вижда как кученцата са обречени на сигурна смърт и ги спасява, занасяйки ги у дома, а оттам ги предава на организация за защита на животните, която по-късно ги препраща в Щатите. Намерих кучето в приют и веднага реших, че трябва да стане част от семейството ми“, допълва Грейс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама