Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4621798 www.bgdnes.bg

Рибите са най-романтични

Като най-романтични в зодиака се определят Риби, Везни и Телец. Те направо разбиват скалата за романтика.

Рибите са артистични романтици до мозъка на костите си. Отдадени и лоялни партньори, те обсипват с грижи и внимание човека, когото обичат. Предпочитат дълготрайните връзки и моногамията. Съвместими са със Скорпион, Рак и Телец.
Везните също обичат да показват чувствата си. Могат да проявят любовта си по множество начини. Мили, деликатни и любвеобилни, те чакат, докато открият истинската любов. А когато това стане, остават лоялни към половинката си. Съвместими са с Близнаци, Везни и Водолей.

Реклама

Телецът обича да глези и да бъде глезен. Стреми се да бъде властен, но всъщност е нежен и внимателен, познат с неговата лоялност, преданост, вярност и привързаност. Съвместим е с Козирог, Дева, Риби и Телец.
Малко по-надолу в класацията на романтиците попадат Лъвът, Водолеят и Овенът.
Лъвът винаги защитава хората, които обичат. При него любовта е като приказка, изпълнена с много романтика. Ако не е така, се стреми към постигането на този си блян. Съвместим е с Лъв, Стрелец и Овен.

Водолеите са изключително оригинални. Обичат редовно да правят изненади, много са верни и винаги подкрепят партньора си, независимо от обстоятелствата. Емоционални и чувствителни, те могат лесно да бъдат наранени. Съвместими са с Везни, Близнаци и Водолей.

Овните, противно на очакванията, имат силно усещане за романтика. Тъй като чувстват половинката си като тяхно притежание, са способни на голяма ревност. Става ли дума за любов обаче, те са експресивни и не са от типа хора, които прикриват чувствата си. Обичат силно и са верни, ако смятат, че са с правилния човек. Съвместими са с Лъв, Близнаци, Водолей, Стрелец.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама