Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4606287 www.bgdnes.bg

Коя зодия какво я чака в Годината на Овцата

Годината на дървената овца започва на 19 февруари. Според астролозите периодът ще е много добър и ще донесе радост, късмет, пари, щастие и любов. Овцата е осмият знак по китайския календар, а числото 8 се смята за много щастливо в китайската астрология. То символизира мъдростта, богатството и успеха. 2015 г. - Годината на зелената дървена Овца или Коза, ще мине под знака на дома и семейството.

Очакванията са годината да бъде по-спокойна в сравнение с други, но всички знаци са застрашени от лекомислени постъпки и неправилни решения. Затова не бързайте и помислете добре, преди да предприемете каквато и да било стъпка.
Овцата помага на упоритите и силни хора, докато нерешителните и несериозните не се радват на нейната подкрепа. Ето защо е важно да бъдете целеустремени и уверени във възможностите си.

Реклама

Ако сте зодия Овен, Близнаци, Лъв, Везни или Водолей, ще бъдете щастливи без усилие. Всичко ще ви се получава с лекота. Очаква ви година, в която ще намерите емоционален комфорт. Ще имате късмет, с каквото и да се захванете. Очаквайте промяна, която търсите от много време. Житейският ви път ще завие в мечтаната посока и нещата ще си дойдат на мястото.

Много пари чакат Телец, Рак или Козирог. Най-сетне ще постигнете желаната финансова стабилност и всички проблеми в този аспект от живота ви ще останат в миналото. В професионален план също можете да се надявате на сериозни постижения. Всички поставени цели ще бъдат реализирани в рамките на предстоящите 12 месеца. За да постигнете това, трябва да търсите баланс между работата и почивката, защото съществува реална опасност да се преуморите.

Ако сте зодия Дева, Скорпион, Стрелец или Риби, през 2015 г. ви очаква много любов! Тя ще се настани трайно в живота ви и ще ви донесе усещане за идилия в личен план. Всичко ще ви се струва по-красиво. В трудни моменти ще имате подкрепа на любимите си хора и благодарение на това ще се справите с всичко. Ще забравите що е то "самота“, а вътрешният ви свят най-сетне ще намери търсеното спокойствие!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама