Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4592764 www.bgdnes.bg

Водните зодии са склонни към затлъстяване

Учени от САЩ твърдят, че килограмите ни са пряко свързани с датата, на която сме родени. Според тях ключът към причините за качването на килограми се крие в зодиакалния ни знак. Затова вижте какво вещаят звездите за вас и дали трябва да се готвите за диета.

Овен, Лъв, Стрелец - Огнените знаци са избухливи и емоционални, което ускорява метаболизма им. Те усвояват храната по-бързо и за техен късмет не трупат излишни килограми.

Реклама

Близнаци, Везни и Водолей - Въздушните зодии посягат към храната като средство за преодоляване на трудностите. Лошото настроение винаги се лекува с нещо вкусно за хапване. Представителите на тези зодии обаче почти никога не губят контрол и по тази причина рядко имат проблем с килограмите.

Рак, Скорпион и Риба - Водните знаци са най-емоционалните в зодиака. Поради тази причина те често са склонни към преяждане, което води до затлъстяване. Представителите на тези зодии вманиачено се вглеждат във външния си вид и често прибягват до диети и хранителни добавки.

Телец, Дева и Козирог - Земните зодии са почитатели на здравословния начин на живот. Представителите на тези знаци са търпеливи и упорити, но въпреки това са склонни към напълняване. Въпреки това с лекота успяват да стопят излишните килограми. Най-честата причина за затлъстяването им е липсата на движение и заседналият начин на живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама