Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4578413 www.bgdnes.bg

Скорпионите са най-сексуални

Кой какъв любовник е? Ето ви няколко идеи според зодията.

Овните са магнетични и обичат да поемат контрола. Изключително сексуални са, обичат да сменят партньорите си.

Телците са истински мъже и много си падат да правят секс. Имат нужда от чест физически допир, като са и доста романтични.
Б

Реклама

лизнаците са майстори на флирта и могат бързо да очароват. Обичат експериментите в леглото и с тях никога няма да ви бъде скучно, но трябва да сте различни, тъй като бързо губят интерес.

Ракът е емоционален и чувствителен. Той е отдаден любовник, предпочита романтична обстановка.

Лъвовете са огън и страст. Сексуално уверени и силни са, като може да ги съблазните с повече комплименти и внимание.

Девите не са най-добрите любовници. Обичат да флиртуват, изглеждат спокойни, но са чувствителни. Може да ги впечатлите със секси визия.

Везните са нежни и внимателни. Трябва да бъдете търпеливи с тях, особено когато искат да ви направят част от техните сексуални фантазии.

Скорпионите са невероятно сексуални, като доста твърдят, че са най-добрата зодия в това отношение. Да съблазниш Скорпион е трудно, защото обикновено те избират обекта на желанието.

Реклама

Стрелците са креативни в леглото. Винаги са готови на експерименти и обичат приключенията. Харесва им да бъдат докосвани в долната част на тялото.

Козирозите са резервирани, трябва най-напред да ги докоснете вътрешно, за да ви допуснат в леглото си. Обичат разнообразието и визията, която може да ги развълнува.

Водолеите са непредсказуеми романтици, но диви и страстни любовници. Обичат нестандартното, като често пъти могат да са егоисти.

Рибите не обичат да ловуват. Ако ги искате, трябва вие да се постараете, за да се случат нещата. В леглото са нежни и отдадени.

Реклама
Реклама
Реклама