Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4563849 www.bgdnes.bg

Близнаци и Лъвове целунати от съдбата

Не всички зодии са късметлии. Към някои съдбата е по-благосклонна, а други са откровени каръци.

За Овена например може да се твърди, че е късметлия. Представителите на зодията често са спохождани от добра карма, особено в кариерата. Те обаче невинаги успяват да се възползват от подаръците на Фортуна.

Реклама

Телците са късметлии във финансовата сфера. Парите винаги отиват в техните джобове, но ако се полакомят, съдбата може да им изиграе лоша шега.

Близнаците са целунати от съдбата. За това спомага тяхната позитивна гледна точка. Късметът ги обича и те имат шанса винаги да са на точното място в подходящото време.

Представителите на зодия Рак за съжаление не могат да се похвалят с кой знае какъв късмет. Той ги спохожда много рядко, а за да се възползват от знаците на съдбата, те трябва да се доверят на своята интуиция.

Съдбата обожава Лъвовете. Те имат шанса и умението да се възползват от случайностите, които късметът им поднася, и по този начин често се издигат в кариерата.

Девите обичат да правят всичко сами и затова често пропускат знаците на съдбата. Късметът в живота им е петдесет на петдесет, тъй като обикновено изпускат шансовете си.

Представителите на зодия Везни никак не са късметлии. За сметка на това обаче неуспехите изобщо не ги смущават. Те предпочитат да разчитат на собствените си сили пред това да се доверяват на съдбата.

Реклама

Скорпионите приемат късмета за даденост. Съдбата им помага дори и в най-критичните ситуации, а те смятат това за абсолютно нормално.

Представителите на зодия Стрелец имат късмет, но не винаги осъзнават, че съдбата им подава ръка. Личностните качества на Стрелците също ги тласкат напред - те са много дейни и целеустремени.

Козирозите са големи реалисти. По тази причина те не разчитат на късмета си, а и съдбата рядко им се усмихва. Козирогът предпочита да постига всичко със собствени сили.

Водолеите обожават успеха, а късметът често им се усмихва. Съдбата редовно сбъдва техните желания, а те с удоволствие се възползват от това.

Рибите се стремят към късмета на всяка цена, но това невинаги им се отдава. Съдбата постоянно им играе номера, които те всячески се опитват да избегнат.

Реклама
Реклама
Реклама