Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4497293 www.bgdnes.bg

ДУПЕТО НА КОТООШУ ПРИСПИВА ЯПОНКИ

Най-предпочитаният подарък тази година в Япония се оказва възглавница с особен вид и още по-особена илюстрация върху нея - задник на сумист.

В Страната на изгряващото слънце се надпреварват да купуват новия хит на предприемчиви търговци. Пухеният предмет има характерната форма на приклекнал борец, а същото изображение е отпечатано и върху калъфката. Така всеки заспиващ на практика "прегръща" масивното дупе на сумист, съобщават японските медии.

Реклама

Възглавницата не използва имагинерен образ, а лика на съвсем истински спортист и колега на българина Калоян Махлянов-Котоошу. Това е също толкова популярният Ендо. 24-годишният сумист с тегло 143 килограма и ръст 185 сантиметра започва като аматьор, но от пролетта на 2013 г. се занимава професионално със сумо и днес е сред обещаващите претенденти за бъдещ йокозуна ("велик шампион"). Младокът се превърна и в любимец най-вече на тийнейджърките в страната, които пълнят залите при всяка негова битка.

Сумистката възглавница се продава за около 2200 йени, което прави 30 лв., а в последните дни нарастват и запитванията от чужбина. Компанията производител планира да изнася продукта и в Китай и Монголия, където традиционната японска борба също се радва на значителен интерес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама