Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4437782 www.bgdnes.bg

Вампири изпълзяха на светло

Шок и ужас сковаха Манчестър след признанието на брачна двойка, че са вампири.

Кръвопийците Вейниън и съпругата му Етирил Дарк разкриват истинската си същност в трогателна изповед пред жълтите таблоиди на Острова.

Реклама

"Денем спим, а нощем се подвизаваме. Обичаме да пием кръв, но предимно един от друг", споделя 53-годишният мъж. "От други хора пием само ако ни позволят. Не правим нищо насила. Мит е, че можеш да ухапеш случаен човек, защото не знаеш на кого ще попаднеш. Освен това във вените му може да тече зараза, която ще лепне на теб", допълва той. Странната двойка разкрива, че чесънът и кръстът не ги плашат, както и влизането в църква.

"За разлика от истинските вампири, които са такива по рождение, ние нямаме торбички под очите и не спим в ковчези. Почиваме на нормално легло", обяснява 27-годишната Етирил. "В Манчестър имаме вампирска общност под името "Черни лебеди", където всички членове са проверени и често пием един от друг кръвта", допълва младата "вампирка". Според нея киното е създало заблуда сред хората относно жаждата на кръвопийците. "Не трябва да се погълва прекалено голямо количество, защото може да ти прилошее и да започнеш да повръщаш. Това го има само по филмите. Пием кръв само два пъти седмично. През останалото време ядем нормална храна, като предпочитаме сурово месо", разкрива Дарк.

Съпрузите успокояват съгражданите си, че няма защо да се страхуват от тях, защото не преследват и не нападат хора. Вейниън и жена му не са регистрирани в полицията като опасни престъпници, въпреки че постоянно носят с тях малки брадви.
"Остриетата се ползват само сред членовете на нашата общност. С тях внимателно се порязва ръката на доброволец и се източват няколко милилитра кръв. Не забиваме зъби във врата му, както мнозина си мислят. Всичко е доста по-цивилизовано", твърди Етирил.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама