Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4435323 www.bgdnes.bg

Овните са най-ревниви

Ревността е нещо, което може да отрови една връзка. Затова е добре да се знае колко ревнива е една жена според хороскопа.

Жените Козирог не са сред тези, които искат да са в ролята на ревнивката. Предпочитат мъжете до тях да са в тази позиция. В същото време не харесват и сцени, затова не ги дразнете.

Реклама

Дамите Водолей са с доста освободено мислене и ако се почувстват оковани, няма да са особено щастливи. Те не държат сметка и затова определено искат същото и от ответната страна.

Близнаците са на другия полюс - въобще не си поплюват, особено ако се почувстват заплашени. Понякога сами си измислят и поводи за ревност, които съществуват само в главите им. Ако отношенията ви с тези момичета са искрени, те няма да се притесняват, излъжете ли ги веднъж и разберат - няма да се отървете лесно.

Стрелците са от тези жени, които не могат да схванат идеята, че мъжът до тях би им изневерил. Затова са и склонни понякога да заравят главата си в пясъка.
Рибите са много чувствителни и като такива понякога ревнуват за глупости. Те ще реагират най-силно, ако мъжът до тях обърне внимание на друга, това ще ги подлуди. Затова и ако половинката им е по-контактна, те постоянно ще търсят сигнали за изневяра.

Везните ревнуват, но предпочитат да не показват това явно. Те ще си замълчат, но настроението им ще се влияе силно от подозренията.

Девата не е от ревнивите зодии, тъй като е доста разумна. Може да покаже такива признаци само ако има някакъв солиден повод. Тогава обаче ще е доста детайлна и ще иска обяснение.

Лъвиците са на другия полюс, тъй като са доста страстни. Те обичат много, но и ревнуват много.

Реклама

Раците само на пръв поглед не изглеждат ревниви, но в същото време отвътре врят. Недейте да рискувате пред тях да се заглеждате по друга. Те биха простили изневяра, но в същото време ще ви накарат да си платите прескъпо за измяната.

Скорпионите най-често показват признаци на ревност по отношение на бившите на своите половинки. Същото е положението и при Телците, които наистина не прощават измяна. Те са ужасно ревниви и ако им дадете повод, положението ще е тежко.

Класацията обаче се води от дамите Овни, които правят драма дори и от разговор на мъжа им с друга жена. Те не харесват половинката им да отделя внимание на други и са готови да го изкарат през носа на всеки, който има неблагоразумието да го направи.

Реклама
Реклама
Реклама