Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4418436 www.bgdnes.bg

ПЪЛЕН ШОК В КЪЩАТА НА УЖАСИТЕ

Никой все още не е преминал всичките изпитания в "Къщата на ужаса" - най-страшния атракцион на света.

Призрачният замък се намира недалеч от Сан Диего, Калифорния, и изважда от равновесие дори и най-здравите и спокойни мъжаги. В страховития дом има 4 различни помещения за най-екстремните любители на хоръра. Посетителите се сблъскват с неописуеми гадости - от завързване и принудително поставяне в клетки със змии до облизване на слузеста изкуствена кръв. Само един от сеансите може да продължи от 4 до 8 часа и на практика е индивидуален за всеки отделен гост.

Реклама


"Никъде по земята няма да видите подобно нещо. Това е все едно изживявате собствения си филм на ужасите", обясняват основателите Рес Макейми и Каръл Шулц. Двойката е вложила в атракциона над 500 хил. долара и така сбъдват една отколешна своя мечта.

За визита в "Къщата на ужаса" обаче се чака дълго - до момента са се записали 24 хил. души. Но все още никой не е успял да издържи всичките страхотии. Дори и морски пехотинци и калени бойци си тръгват оттам в състояние на пълен шок, а честа гледка са едри мъже, ревящи като деца след поредния изправящ косите номер. За по-силен ефект Шулц и Макейми редовно променят тематиката и постоянно измислят нови и нови гадости.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама