Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4395100 www.bgdnes.bg

Мама е зомби!

Безработна майка на три деца стана зомби в навечерието на Хелоуин само с помощта на гримове.

33-годишната Ники Шели от английския град Ръгби успя да се преобрази от красива жена в чудовище със силата на своето изкуство. От години тя работи като художник аматьор за мижави суми. Решението й да блесне като майстор на четката и гримовете в края на октомври, когато повечето хора от Западна Европа и САЩ се подготвят за Вси светии, е на път да я направи доста богата бизнес дама с блестяща кариера в Холивуд.

"Всичките ми близки, приятели и съседи обикалят магазини в търсене на подходящия костюм. За това обаче трябва да имаш и пари. А когато в дома ти има трима малчугани и за всеки трябва да се купи по нещо, си длъжен да експериментираш. Избрах варианта с рисунки по лицето. Получи се добре", обяснява идеята си Ники. Заредена с много енергия, желание и свободно време, Шели създава шедьоври, след което си прави селфи на всяка от рисунките.

Реклама

Снимките са качени във Фейсбук и предизвикват възторг сред потребителите на социалната мрежа. В портфолиото на младата майка освен чудовища влизат зомбита, вампири и други твари, които стряскат съня на децата.

"Искрено се надявам, че след Хелоуин ще получа възможност професионално да се занимавам с тази професия. Тайничко се надявам, че мастит продуцент от Холивуд ще ме забележи и ще ме покани да работя във филмови продукции. Не бих отказала да се подвизавам и в телевизионни сериали. Всяка добре платена работа е добре дошла, когато си безработен и имаш невръстни деца за гледане", казва Шели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама