Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4394824 www.bgdnes.bg

Какви жени харесват мъжете според зодията

Ето и какъв тип жени харесват мъжете спрямо зодиите си.

Овните харесват активните жени, способни да покажат с един поглед какво им се върти в главата. Затова, ако харесате мъж от този знак, недейте да чакате и да се двоумите, ами направо го заговорете. Той си пада жената да предприеме първата крачка. Заложете на спортния стил в обличането.

Телецът е на противоположния край. Той харесва стилни жени, с премерени обноски. Мъжете от тази зодия нямат против по-пищните форми. За тях важното е с какво се облича жената - за предпочитане изчистени, женствени тоалети.

Реклама

За Близнаците можете да носите всичко, което ви харесва. За тях външният вид няма голямо значение, тъй като ценят образоваността и комуникативността. Затова изтласкайте на повърхността своя интелект, а не добрия вкус при съчетаването на цветове.

Раците са доста прикрити и с тях е трудно да се отпуснете веднага. Изберете по-романтичен стил на обличане. Изчакайте, докато ви обърнат внимание. За предпочитане е да сте наясно каква музика и филми харесват, за да им направите впечатление.
За да се харесате на Лъва, дрехите ви трябва да са модерни. Добре ще е това да са скъпи марки на известни дизайнери. Мъжете от тази зодия са доста щедри и обичат да харчат пари за жената до себе си.

За мъжете Дева е важно дамата им да е спретната и подредена. Не обичат безпорядъка, затова, ако го каните у вас, гледайте да е лъснато и подредено, в противен случай ще забележи всяка неточност.

Основното изискване при Везните е хармонията и чувството за мярка. За тях силата на ума е на по-заден план за сметка на красота и изисканост. Оценяват високо оптимистичните жени, които не мрънкат и не се оплакват постоянно. Ценят индивидуалността.

Бельото е от първостепенно значение за Скорпионите. То трябва да е много стилно и красиво. Затова може и да ги привлечете, ако сте с прозрачна блуза или леко загатнато под роклята бельо. Скорпионите обичат да бъдат дразнени - леко основание за ревност може и да помогне.

Стрелците харесват жени на висок ток. Много важни за тях са аксесоарите и обръщат внимание на детайли - бижута, маникюр. Портмонето или чантата също ще им направят впечатление, гледайте всичко да ви е в тон.

Реклама

Козирозите харесват офисния или класическия стил. Костюмите е по-добре да са с пола вместо с панталон. Обувките трябва да бъдат със стабилен невисок ток и непременно със затворен връх. Те не харесват голите крака.

Можете спокойно да отидете на среща с оранжеви чорапогащи или с огромна шапка с периферия и щраусови пера, ако харесвате Водолей. Не се бойте да си купите нещо супер модерно, тъй като те харесват екстравагантността. Впрегнете фантазия и за аксесоарите, които може да са доста фрапантни.

Рибите мъже са чувствени и романтични. За тях е важно да умеете да фантазирате. По отношение на дрехите мъжът Риба е неравнодушен към полупрозрачните блузки и летящите поли.

Реклама
Реклама
Реклама