Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4346971 www.bgdnes.bg

С 5 кукли в кревата

Разкрепостена двойка дели постелята с пет секскукли с човешки размери, които приема като съвсем истински и пълноценни партньори.

Британците Дейв Хоки и Шоуна Байглоу са похарчили повече от 20 хил. паунда (около 50 хил. лв) за силиконовите манекени, с които разнообразяват интимния си живот. "Все едно правите тройка, но без някой да се нарани или да пострада", обяснява дамата. А спътникът й в живота добавя: "Сексът с кукла в крайна сметка е по-безопасен, а освен това няма вероятност от емоционално обвързване".

Реклама

Дейв и Шоуна живеят заедно едва от година, но още в началото откриват, че споделят една и съща страст. Мъжът, който е около 50-годишен, от години колекционира пластмасови любовници, разказва "Хъфингтън пост".

Пищната Шоуна винаги си е падала по сексиграчките и е ползвала всевъзможни, дори и когато била тийнейджърка. "След първата ни среща реших да й покажа колекцията си. Казах си, че нямам какво да губя, и я заведох в мазето", припомня Дейв.

За негово учудване гаджето му хич не се стресира, като вижда куклите, ами приема хобито му ентусиазирано. Оттогава всяка вечер двамата си лягат с една от 4-те женски кукли. А отскоро - като подарък за партньорката си  - Хоки купува и мъжки манекен, снабден, разбира се, със съответния полов атрибут от силикон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама