Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4317983 www.bgdnes.bg

Как обичаш според зодията

Макар някои хора да не вярват в зодиите, има доста неща, които са сходни за хората, които принадлежат към един и същи представител от зодиака. Например сред тях е и начинът, по който отделните зодии обичат своя партньор. Ето и един любовен хороскоп.

Овен - те искат да бъдат номер едно. Директни и упорити, те могат да постигнат целите си, ако си наумят да спечелят някого. След като веднъж го завладеят обаче, по-голяма част от тях се отегчават и искат някой друг. Търсят разнообразие, да бъдат стимулирани с нови и нови изживявания от своята половинка.

Реклама

Телец - те са очарователни, когато са заобиколени от хора и умеят да проведат приятелска беседа с всеки. Ако Телец се влюби във вас, а вие се колебаете дали го харесвате или не, то почти сигурно е, че той ще ви накара да се влюбите. Умеят да обграждат с внимание любимия човек, специалисти са по романтични жестове. Ужасяват се от разделите.

Близнаци - умеят да накарат останалите да повярват, че не се ангажират с чувства. Те обожават да разговарят, да влизат в различни роли. Те не показват чувствата си, защото смятат, че това не е нужно. Ако търсите точно това обаче, трябва директно да им кажете, че за вас е важно те да споделят как се чувстват.

Рак - съжителството с тях е едновременно „прекрасно и изтощително“. Често сменят настроенията си и умеят да накарат партньора си в един миг да ги обожава, а в следващия да е изтощен до смърт от капризи и изисквания. За тях основно в любовта е да бъдат едно цяло с любимия човек, дори и с цената на пълното обсебване.

Лъв - обичат да се чувстват самодостатъчни, като едновременно с това са общителни, властни и емоционални. За да бъде успешна връзката с тях, трябва да го карате да се чувства единствен, да му показвате, че оценявате всичко, което прави. Отдавайте му значимото внимание, нужни са и ласкателства.

Дева - костват им огромни усилия да изразят своите чувства, защото логическото им мислене не позволява да се отдадат на романтика. Те сами се подлагат на автоцензура и затова и спират пристъпите на нежност. Често не знаят как да кажат, че те обичат.

Везни - те са най-милите и нежни представители на зодиака. Отнасят се с голямо внимание и демонстрират силна привързаност към приятелите и познатите си. Общуването е много важно за тях, затова при липса на единомислие между партньори се стига до задълбочено обсъждане на проблема.

Реклама

Скорпион - умеят да изпитват чувства. Скорпионът не забравя нито доброто, нито лошото, нито романтиката, нито униженията. Ако сте с него, тъй като сте спечелили любовта му след безбройните изпитания, на които сте били подложени, ще почувствате цялата му любов. Ако загърбите чувствата му, той ще отмъсти.

Стрелец - симпатични, забавни, жизнени и весели хора, които умеят да предават на околните доброто си настроение. За тях е важно да пътуват и да изпитват приключения. Недейте да им налагате ограничения и се опитайте да откликвате на ентусиазма им, за ад ги задържите.

Козирог- на тях им трябват доста усилия, за да се отдадат на чувствата си. Ако ви каже, че ви обича, то това наистина е сто процента така, тъй като иначе никога няма да го изрекат. Те искат да усещат, че се грижите за тях, и да споделяте заедно тревогите. Не обичат да сменят партньора, освен ако не е абсолютно наложително.

Водолей - много нестандартни, те искат да бъдат приятели на всички и това им пречи да концентрират вниманието си върху един човек. Понякога отстрани изглежда, че флиртуват с всички. Важното е да им давате свобода и да не ги притискате или ревнувате.

Риби - те са много чувствителни, впечатляват се от дребни жестове като подарено цвете, книга, обаждане. Любвеобилни са и смятат, че ако показват на човека срещу тях, че го обичат, това е достатъчно.

Реклама
Реклама
Реклама