Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/3243822 www.bgdnes.bg

Задължителни мъжки правила

1. Всичко, което ти е нужно, е вътре в теб. Облягай се на вътрешните си стимули и ориентири, а не на външните. 

2. Мъжете често недооценяват един важен момент от живота: много жени са склонни да ги "тестват" за тяхната сила и способност да бъдат "водачи на стадото". Зад изискванията им често се крие подтекстът: А достатъчно силен ли си, за да ти се покоря? 

3. Онзи, който постоянно отстъпва от убежденията и интересите си, не е уважаван от никого - нито от мъжете, нито от жените, нито от компаниите, нито от учените, нито от колегите. 

4. Не се мъчи да се доказваш на другите. Ако е необходимо, докажи се на самия себе си. 

5. Ти отговаряш за онези, които си създал, за онези, които си приел в дома си, за онези, пред които си поел отговорност. Не отговаряш за онези, които сами са струпали тази отговорност на плещите ти. 

6. Ти, твоето призвание и твоята работа сте едно цяло. Всеки, който се опита да разруши това единство, не е твой приятел. 

7. Когато общуваш с жена, ти трябва да знаеш точно какво искаш. Ако си мислиш, че трябва да правиш само онова, което иска тя, грешиш - тя иска от теб да бъдеш самостоятелен. 

8. Не крий обидата в себе си, но и не се унижавай да спориш и анализираш на дребно всяко различие в мненията. Щом си заявил позицията си, това е достатъчно. 

9. Както позволяваш на другите да се държат с тебе, така и ще се държат те. 

10. Прави онова, което трябва, а да става каквото ще. 

11.
 Побеждава винаги онзи, който е по-уверен в правотата си. 

12. По-добре направи нещо глупаво, отколкото да бездействаш, докато мислиш какво умно нещо да свършиш. 

13. Действай, греши и пак действай! Живей, не прави реверанси на живота. 

14. Живей днес, а не в бъдещето! 

15. Мъжът е мъж тогава, когато върви напред. 

16. Да вървиш към неизвестното винаги е опасно, защото нямаш опит и знания. Само този, който го прави обаче, е достоен за званието "Мъж". 

17. Културата и доброто възпитание не са слабост. Те са доказателство, че нямаш нужда да се доказваш. Своята "мъжественост" под формата на грубост и агресия натрапват само несигурните в себе си. 

18. Езикът на мъжете - това е действието.
 
19.
 Онова, което не ме убива, ме прави по-силен. 

20. Самоуважението е онази основна точка в живота на мъжа, когато той знае, че трябва да каже "Не!". Това е границата на нещата, които са позволени, търпими и допустими. 

Източник: Mens.by

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама