Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2684916 www.bgdnes.bg

Георги Мамалев сънува мъртвите си приятели Андрей Баташов и Чочо Попйорданов

Големи актьори като Андрей Баташов, Чочо Попйорданов и Велко Кънев са се явявали в сънищата на техния приятел Георги Мамалев до 40-ия ден от смъртта им, сподели самият той пред Нова телевизия.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева  

Реклама

„Андрей Баташов беше много млад, за да напусне живота, Чочо Попйорданов си отиде нелепо и случайно, Велко Кънев също - повали го коварна болест. Това са мои приятели, с тях мина живота ми досега. И до 40-ия ден след смъртта им те ми се явяваха в сънищата", сподели Георги Мамалев. Той си спомни, че Велко му се присънил в черна железничарска униформа, някъде около месец след смъртта си.

Тревожа се за бъдещето на България, смятам, че ни очакват още по-тежки неща, заяви актьорът. Според него, има много способни и талантливи млади хора, които напускат страната заради парите и условията на труд.

Според известния актьор у нас най-лесно е да се очерни един човек, независимо какво е дал на хората и страната си. Не вярвам, например, че Тодор Колев е бил агент на Държавна сигурност, това са лъжи, категоричен е Мамалев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама