Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2528479 www.bgdnes.bg

Подходящо облекло за интимните моменти

Със сигурност знаете, че не е препоръчително да се мотаете в оръфани пижами и анцузи около своя партньор. Можете да го правите от време на време, но все пак, ако искате да сте сексуално привлекателни за него, трябва и да положите усилия в тази насока.

Добре е понякога да го изненадвате с еротично облекло, което да го възбуди, да му направи страхотно впечатление и веднага да го подготви за страстен секс.

Реклама

Ето ви и няколко съвета как да се обличате така, че веднага да привлечете вниманието на половинката си:

1. Прозрачна риза

Изкуството на съблазняването е в това не всичко да бъде на показ. Тоест трябва да знаете каква част да загатнете от фигурата си, така че партньорът ви да има силен стремеж да види и това, което не е успял. Следващия път, когато се приготвяте за горещи ласки, облечете на голо обикновена бяла риза с маншети (може и да е мъжки модел).

2. Съблазнително дантелено бельо

Реклама

Купете си бельо, което ще използвате само за секс. То може да е неудобно и да не е в цветовете, които иначе харесвате, но пък да е наистина възбуждащо. Заложете на нещо в ярки цветове, като червено или черно. Тук е моментът да преразгледате позицията си към животинските принтове – с тях в очите на мъжа ще изглеждате като истинска тигрица!

3. Дрехи с драперии/волани/връзки

Тази ретро визия винаги действа възбуждащо на мъжете. Замислете се, че японското кимоно или индийското сари всъщност са едни от най-секси роклите за всички времена, въпреки че не са прилепнали по тялото и че не разкриват много от формите на женската фигура. Купете си мек халат, декориран с пухчета и волани. Заложете на корсетите с връзки и на колана с жартиери, разбира се!

4. Костюми за ролеви игри

Ако искате истинско облекло за секс, с което да развихрите въображението на своя любим, то облечете се като някакъв герой – може да е от комикс, може да сте медицинско лице, полицай/ка и т. н. Просто попитайте своя човек какво предпочита и сбъднете неговата фантазия.

Реклама
Реклама
Реклама