Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2492173 www.bgdnes.bg

Зодията и нейният камък

ОВЕН - Силната воля и позитивната енергия на този знак подкрепя червеният яспис.

ТЕЛЕЦ - За раздразнителните телци е подходящ розовият кварц, който успокоява сърцето, регулира неговата дейност и предпазва от тромбози и инфаркт.

 

Реклама

БЛИЗНАЦИ - За индивидуалистите в лицето на близнаците им подхожда цитринът, който ще им помогне да овладеят емоциите, ще премахне блокадите и напрежението.


 

РАК - За чувствителни раци е най-подходящ камъкът авентюрин, който има положителен ефект върху възстановяването и хармонизацията на цялото тяло.

ЛЪВ - На уверените лъвове помага най-твърдият камък димантът. Този камък насърчава мисленето, смелостта, силата и непобедимостта.

ДЕВА - На надеждната и интелигентна Дева и е необходима повече увереност. Това чувство може да им даде тигровото око, което много добре помага и при мигрена.

Реклама

ВЕЗНИ - Очарователните и дипломатични представители на зодия везни, които мечтаят за хармония и спрадевливост могат да се доверят на камъка нефрит.

СКОРПИОН - На целенасочените и устойчиви скорпиони им помага хематитът.

СТРЕЛЕЦ - За свободомислещите и идеалистични стрелци най-подходящият камък е лазурит, който подкрепя тяхните качества и им дава силата да отстояват собственото си мнение.

КОЗИРОГ - Козирогът всичко планира с тържественост и спокойствие. Ако са забравили как да се радват на живота, малахитът ще им помогне да си върнат тръпката към всичко, което им се случва.

ВОДОЛЕЙ - На креативните водолеи камакът амазонит им помага да се отварят към другите хора и да комуникират по-лесно.

РИБИ - На спокойните риби им въздейства най-много скъпоценният камък аметист.






 

 

Реклама
Реклама
Реклама