Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2483067 www.bgdnes.bg

Булка измина 147 000 мили, облечена в сватбената си рокля

"Най-добрите планове са тези, които никога не се планират", казва Джеф Салвидж, съпруг и фотограф на красивата си съпруга Дженифър Салвидж - вечната булка.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева 

Реклама

Той я е заснел на екзотични места из целия свят, облечена в нейната булчинска рокля.

Всичко започнало преди пет години, когато приключенската двойка решава да се ожени на Великденските острови на ръба на вулкан. „Дженифър дойде в сватбената си рокля и каза: Имам нужда от рокля, която мога да натъпча в раница", казва съпругът пред изданието "Гуд морнинг Америка".

   

В качеството си на професионален фотограф, приоритет на Салвидж за деня на сватбата им е бил да се заснемат емблематични снимки от церемония, както и от изгрева и залеза на следващия ден. На връщане към дома младоженците решили, че това може да се превърне в интересна традиция, така че те продължили да снимат, докато били в Алпите и на екскурзия до Олимпиадата в Китай.

Философията на двойката е проста: „Не трябва да позволявате сватбения ден да бъде края на романтичната част от вашия брак".

   

„Искаме да споделим виждането за света през очите на булката", обяснява Салвидж. "Да бъдеш булка е най-щастливият ден, докато не се родят децата. Ние преживаваме този ден отново и отново", допълва булката.

Вечните булка и младоженец вече са посетили 19 страни, които обхващат 147 000 мили, а наскоро са се завърнали от Гърция и Русия.

"В най-смелите ми мечти не съм очаквал роклята да издържи толкова дълго време", казва Салвидж, който вече е направил планове двойката да посети Сингапур, Тайланд и Камбоджа следващото лято.

   

Още от приключенските булчински снимки вижте на сайта им тук.

Реклама
Реклама
Реклама