Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2263496 www.bgdnes.bg

Изпратете слонски изпражнения за подарък

Появи се нова услуга в интернет, благодарение на която можете анонимно да изпратите на когото си поискате изпражнения от различен произход, опаковани в луксозна кутия за подаръци, съобщи сайтът, който предлага тази услуга poopsenders.com.

Рекламата на сайта гласи: "Търсите подарък за човек, който не понасяте? Има ли някой, който наистина ви ядосва? Не съжалявайте. Изпратете подарък от изпражнения на този човек".

Реклама

На сайта може да откриете различни размери на изпражненията, зависещи от това, какво заслужава човекът според вас. Имате избор и от какво животно да е, дали слон, дали крава, дали горила или смесица от трите.

"Изпратих този подарък на моя съседка, чието куче ходи по нужда във всеки двор. След като получи този подарък, винаги носи найлонова торбичка със себе си и почиства след кучето си", заявява потребител на услугата.

Организаторите заявяват, че услугата дава възможност на хората да покажат какво мислят за човека до тях. А подаръкът трябва да се възприема само и единствено като шега.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама