Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2129011 www.bgdnes.bg

Украинското Барби махна още едно ребро - ( СНИМКИ)

Валерия Лукянова, известна с манията си  да прилича на куклата Барби, за пореден път втрещи цял свят. Тя е извадила поредно ребро, за да добие тънката талия на пластмасовата играчка. Освен че непрекъснатото лягане под ножа й струва стотици хиляди долари, тя се подлага на нечовешки тормоз и болки, за да изпълни мечтата си. Лукянова обаче е на мнение, че всичко си заслужава, само и само да носи с гордост прозвището си “живата Барби”.
Вманиачаването й обаче достига все по-заплашителни размери. Украинката вече се е подлагала на десетки хирургически интервенции, за да постигне съвършената според нея визия. Лукянова си е изтънявала няколко пъти носа, уголемявала е устните и бюста си и дори си е махала и други две  ребра, за да си докара тънка талия.
Изглежда обаче това не й е достатъчно, тъй като изглежда, че Валерия си е махнала още едно ребро, за да намали с още няколко сантиметра обиколката на кръстчето си. В това са убедени хилядите фенове на украинката, докато разглеждат снимките от последната морска ваканция на живата Барби.
“Още ребра ли си махала, кръстът ти изглежда нечовешки тънък”, пулят се феновете. Вижте и вие снимките на Валерия Лукянова от плажа.

       

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама