Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2047797 www.bgdnes.bg

Презервативи с вкус на бекон

Нов вид презервативи смаяха американците. Компания от САЩ вече произвежда кондоми с вкус на бекон, но това съвсем не е всичко. Презервативът имал същия мирис и цвят като парче бекон. Новият вид кондоми се предлагал предимно в интернет магазините наравно с останалите средства за безопасен секс. Производителите са убедени, че нестандартният презерватив ще бъде атракция и ще се купува като топъл хляб.
Фирмата уверява клиентите си, че странният кондом не е опасен за здравето и е направен от същия материал като останалите презервативи. "Отдавна смятахме да го направим, но не ни достигаше смелост", твърдят още от фирмата производител. Именно затова те първо пуснали лубрикант с вкус и мирис на бекон и след като установили, че той предизвиква фурор сред клиентите, решили да започнат производството и на презервативите.
Кондомът с вкус на бекон разби на пух и прах конкуренцията на европейска компания, която пусна презервативи с линийка. Така мъжете можеха да мерят достойнството си по време на полов акт, в инчове или сантиметри. Това им давало по-голяма увереност, разкриват експерти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама