Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2044004 www.bgdnes.bg

Забраниха на кандидат-студентки в Китай да носят сутиени

Междувременно пък във Великобритания фирма пусна на пазара нискобюджетен сутиен, който струва само 1 британска лира

Над 9 милиона млади момчета и момичета в Китай днес се явиха на кандидатстудентски изпити, но някои девойки трябваше да свалят сутиените си, за да се предотвратят измами, съобщи Франс прес.
За да се предотврати възможността да се ползват електронни устройства по време на изпитите в провинция Дзилин, кандидат-студентите бяха проверявани с детектори на метал.

Реклама


Това означаваше, че младите момичета трябва да свалят сутиените си с метални банели, пише в. "Глобъл таймс".
От министерството на образованието обещаха да се преборят с измамите, като за целта се ползват видео камери в залите, в които се провеждат изпитите, съобщи "Чайна дейли".

Междувременно пък във Великобритания фирма пусна на пазара нискобюджетен сутиен, който струва само 1 британска лира и е достъпен и за най-бедните поданички на Нейно Величество, пише в. "Дейли мейл".
Артикулът вече е бил закупен от 100 хил. британки при пробна разпродажба. Той е производство на фирмата "Паундуърлд", изработен е от найлонова материя и се предлага в три разцветки - черна, бяла и с цвят на тялото.
Размерите са от среден до екстра лардж.
Новият дамски аксесоар е с 14 британски лири по-евтин от досегашния рекордьор, пуснат в продажба от веригата "Марк енд Спенсър".
Компанията "Паундуърлд" е със седалище в Лийдс и с новия си продукт подава ръка на британките с ниски доходи като им дава шанс да изглеждат добре в "Соmfort Bra".
Производителите гарантират, че въпреки ниската му цена, бюджетният сутиен прекрасно оформя бюста.
От предварителните проучвания те са изчислили, че ще продадат около 1 милион бройки от артикула в следващите няколко месеца.
В момента се разработват нови цветове и модели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама