Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2033850 www.bgdnes.bg

Вижте топ 10 на най-секси татковците - ГАЛЕРИЯ

Те са най-известните и желани мъже на планетата. Но освен, че са добри всеки във своята област, успяват умело да съчетават професионалните ангажименти с грижи за семействата си.
Класацията на секси татенцата повежда новоизлюпеният баща Чанинг Тейтъм. Миналата седмица съпругата му Джена Дюан го дари с дъщеричка. Шастливите родители избрали името Евърли.
Втори се нарежда многодетният татко Брад Пит.

 Наскоро актьорът обяви, че иска следващият в класацията Дейвид Бекъм да стане трньор по футбол на шестте му деца. Брад се радва на близнаците Вивиан и Нокс-Леон и кака им Шайло, които си направиха с Анджелина Джоли, както и на трите осиновени деца Мадокс, Захара и Пакс Тиен. Джоли се изказа ласкаво за партньора си, като сподели, че е невероятен.
Дейвид Бекъм заема третото място при съпоставянето на грижовните татковци. Половинката му Виктория бе обявена за Жена на десетилетието. През годините любовта на футболиста и дизайнерката скрепиха тримата им синове Бруклин, Ромео, Круз и дъщеря им Харпър Севън.
Четвъртата позиция се полага на актьора Том Круз. Въпреки че се раздели с жена си Кейти Холмс, той продължава да се грижи за щерка си Сури, като дава баснословни суми за охраната й. Момиченцето стана известно с глезотията си и дрешките си за милиони.
Испанският актьор Хавиер Бардем се нарежда на петото място.  След като през 2011 г. любимата му Пенелопе Крус го дари със син - Лео, скоро на секси таткото ще му се налага отново да сменя памперси, защото чака втора рожба.
Бен Афлек оглави втората половина на класацията.  Със съпругата му Дженифър Гарнър те се грижат за две дъщери - Вайълет и Серафина и за момченцето Самюъл. Децата вероятно няма да се докоснат до холивудския шоубизнес, въпреки звездния статут на родителите си. Наскоро Бен обяви, че смята да държи далеч децата си от славата.
Какво е една класация без родно участие? На седмо място поставихме българина Димитър Бербатов.  Футболистът на "Фулъм" ревностно пази личния си живот. В моментите, когато не тича по топката, той и половинката му Елена се грижат за дъщеричките си Деа и Елиа, кръстени на тях двамата.
Осмото място е за доказателството, че не само у нас футболистите се забиват с певици. Звездата на "Барселона" Жерар Пике омая изпълнителката Шакира.  Резултатът от връзката им не закъсня - тя му роди син. Родителите избраха футболно име - Милан.
Деветият секси татко е рапърът Джей Зи.  С половинката му Бийонсе те бяха обявени за една от най-богатите двойки в света. Освен на парите, те се наслаждават и на дъщеричката си Блу Айви.
Малинката е за многодетния баща Чарли Шийн. Не се знае дали покрай непрестанните му проблеми със закона той успява да се погрижи за петте си деца. Това са 29-годишната Касандра, Сам и Лола от брака му с Денис Ричардс и 4-годишни близнаци от Брук Мюлер.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама