Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/2011798 www.bgdnes.bg

Актрисите, които погрозняха за роли

Добрите актриси не са суетни. За тях е професионално предизвикателство да се сбогуват за известно време с красотата си и да погрознеят за определени роли. Като Чарлийз Терон например, която напълня с 13 кг, изтъни косата си и се подложи на какво ли още не за филма "Чудовище" (2003). Вижте и останалите изумителни трансформации в галерията.

"Чудовище" е филм по истински случай, който разказва за екзекутираната през 2002 година във Флорида проститутка и серийна убийца Айлийн Уорнос. Прелестната Чарлийз се справя впечатляващо с ролята, която на пръв поглед няма нищо общо със същността на самата актриса.

Реклама


Мила Кунис като вещицата Теодора от "Оз: Великият и могъщият"


Друго емблематично превъплъщение в образа на историческа личност е това на Салма Хайек, която се сдоби със знаменитите сключени вежди на Фрида Кало, за да влезе в нейната роля.


Гуинет Полтроу беше направена да изглежда доста пълничка за ролята си на Розмари в "Свалячът Хал". За разлика от Чарлийз Терон и Рене Зелуегър (Бриджит Джоунс), Гуинет не е променяла фигурата си наистина, за да влезе в образ.


Руни Мара стана известна покрай ролята си на момичето с пиърсинги и татуировка на дракон в "Мъжете, които мразеха жените". Но знаехте ли как изглежда младата актриса, когато не се облича и подстригва като бунтарка?


Америка Ферера, по-известна като "Грозната Бети", всъщност съвсем не е грозна.


Така изглежда красавицата Делфин Шанеак в научно-фантастичния филм "Химера".


Рене Зелуегър е известна с това, че напълнява драстично всеки път, щом трябва да изиграе Бриджит Джоунс.

Мишел Пфайфър като вещицата Ламия от "Звезден прах"

Камерън Диас като Лоти Шварц от "Да бъдеш Джон Малкович"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама