Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/1942436 www.bgdnes.bg

Най-големият бюст в Англия

Всяко момиче си мечтае за големи гърди, но не така стоят нещата и при англичанката Клеър Смедли, която има най-големият бюст на Острова. 30-годишната майка на три деца носи впечатляващата чашка 40 МММ.


Огромният бюст на Клеър замалко не задушил предишното й гадже. Още от 11-годишна тя трябва да се справя с подигравките на съучениците й. По това време гърдите й вече са доста огромни, но самата тя е много слаба.
"Децата обичаха да ми откопчават сутиена в час, за да ме накарат да тичам и да се смеят, когато гърдите ми се разлюлеят", спомян си лошите моменти тя.


На 12 г. тя вече е чашка DD, а когато става на 16 г. достига до H размер. Бюстът прави Клеър много срамежлива. С течение на времето тя се научава да се приема такава каквато е. Сега тя си мисли, че е благословена с най-големият бюст във Великобритания. Единственото неудобство е за новият приятел на Клеър, който си е измислил предупредителна система за моментите, в които се усамотяват, за да не се стигне до инцидент като с предишния й приятел.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама