Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/1942042 www.bgdnes.bg

Eто го дупето на Ким! - ГАЛЕРИЯ

Ето го най-желаното дупе на Америка - това на реалити звездата Ким Кардашиян. Пищната брюнетка е една от най-скандалните знаменитости.

Тя набра известност покрай любителско порно с нейно участие, което взриви Интернет. След съдебен спор видеото и донася 5 милиона долата. През 2010 г. тя става най-богатата реалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите знаменитости. През август 2011 г. Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията е широко разгласена. Октомври същата година тя подава документи за развод.
В момента дупето на Ким се въргаля в  постелята на американския рапър Кание Уест, от когото е бременна. Прословутите и бразилски извивки й спечелиха първо място в класацията на сп. "ZOO" за най-хубавите задни части в света. 32-годишната телевизионна риалити звезда се преборила в конкуренция с Риана, Скарлет Йохансон и Пикси Лот. Сред първите 20 красавици, които могат да се похвалят с привлекателни задни части, се нареждат още Джесика Бийл, Шакира и Бионсе.
 

                                            

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама