Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/1918867 www.bgdnes.bg

Вижте жената с най-големите цици

Майка на три деца и примерна годеница е жената с най-големия естествен бюст в света.

Всяка от циците на 30-годишната британка Клер Смедли тежи по 15 кг, поради което само специално направени за нея сутиени на цена от 300 евро успяват да я поберат. Гърдите трепач, освен че впечатляват с размера си, могат да бъдат и истинско смъртоносно оръжие. Преди години бившето гадже на Клер едва не умряло от задушаване, когато бил затиснат от тяхната тежест.


"Приятелят ми, с когото излизахме, преди да се запозная с годеника ми Крис, много обичаше да се гушка и да спи върху бюста ми", разказва родената в Дерби червенокоска. "Веднъж по време на любовна игра осъзнах, че той не диша. Наложи се да му правя дишане уста в уста, за да оживее. След тази случка той си плю на петите и никога повече не ми се обади", допълва Смедли.

Реклама


Повишеното либидо заради свръхпроизводство на естроген в организма й превръща Клер в истинска секстигрица - едрогабаритната мацка се разгонва поне по пет пъти на ден, а 30-годишният Крис Уилгус задоволява прищявките й. Според лекари наличието на гигантски дози на женски полов хормон в Клер е причината за мегагърдите й.

"Историята с предишния ми любовник, когото едва не убих с циците си, ми е като обица на ухото. Сега с Крис сме съгласували сигнали за опасност, които да предотвратят драмите. Когато се разгорещим и забравя за "оръжието" си, той почуква с пръсти по краката или друга част от тялото ми. Това означава, че се задушава и да отслабя натиска", с усмивка изтъква Клер.


Още в детството си тя разбира, че е различна от другите момичета. Наложило се да сложи сутиен малко след като навършила 10 години, и размерът на чашките непрекъснато се увеличавал. Момичето било за присмех на съучениците си. Спяло по корем, за да "ги" сплеска и да не растат повече.


На 16 г. циците  вече били силно напращели и именно тогава Клер забелязала, че тази подробност от тялото й живо интригува младите мъже. Това й помогнало да преодолее комплексите си и да се приеме такава, каквато е.

"Преди няколко години размишлявах да си намаля гърдите, но се плаша от операциите", казва тя. След като среща Крис, Смедли забравя за желанието си да потърси лекарска помощ и вече истински се наслаждава на живота. В момента тя работи като еротичен модел и печели по 200 евро на една снимка.

Реклама
Реклама
Реклама