Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/1878952 www.bgdnes.bg

ПОРНО на живо

Изключително тънка е границата между забавлението и унижението, когато момиче се съблича дибидюс голо в дискотека. Последният такъв случай обаче изстреля главната героиня директно в графата "порно" - и буквално, и преносно.

Във Фейсбук с мълниеносна скорост се разпространи видеоклипче, в което наша млада сънародничка показва нагледно що е то "грозна картинка". Тъй като момичето е чисто голо, клипът веднага бе изтрит, но не и преди да стигне до "България Днес".
Видеото е дълго 3 минути и 31 секунди. Главната героиня - кльощава руса мацка между 20-те и 30-те си години, е употребила завидно количество алкохол или дрога, а защо не и двете. Първият кадър я показва чистак-бърсак гола, само по черни ботуши.

Реклама

 

Тя лежи по гръб на мръсния под сред смачкани салфетки, но това не я притеснява.
Буквално цялата дискотека се е скупчила около нея. Момичето се гъне върху розовото "кубче" - издигната платформа в клубовете, където обикновено танцьорките се кълчат.
Всички я снимат - повечето с джиесемите си, но има и един с полупрофесионален цифров фотоапарат. Виждат се протегнати ръце, които я опипват по гърдите. Дори мацката мастурбира за кратко!

Чалгата е на макс - звучат кючеци и песни на Алисия, бившата на Валери Божинов.
Момичето се държи неадекватно - ту се усмихва сластно с размътен поглед, ту се мръщи като дете. Движенията й са забавени и некоординирани. Опитва се да позира за снимка, но не й се получава.

Гаврата от мъжкото съсловие е брутална - поливат бедното момиче с бира по главата, други си изливат коктейлите върху й. Блондинката не се противи, дори взема една от бирите, с които я оливат, и я допива. Дори лапа гърлото на бутилката. Но на подаден морков, който явно трябва да послужи за вибратор, тя се мръщи. Чупи го на две и го изяжда.

Човекът, качил клипа във Фейсбук, казва, че това далеч не бил безпрецедентен случай: "Просто си е такова момичето, не го прави за първи път!".

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама