Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/1851424 www.bgdnes.bg

Мирише ми на умряло!

Феновете на вампири, зомбита и неземни твари са във възторг - на пазара се появи парфюм с мирис на ходещ труп.

Новата линия аромати, която ще превърне нетипичната мечта на откачалки в реалност, е дело на американския козметичен гигант Demeter. За да засили още повече мистичността около продукта си, мениджърите на компанията, на която през годините рекламни лица са били Клинт Истууд, Кейт Мос и Дру Баримор, обяви и крайна дата, до която може да се закупи флаконче с течността - 30 април. Цената на малка разфасовка от 30 мл от зомби парфюма се продава за 20 долара, а по-голямата от 120 мл е на цена от $39,5.

От завода на Demeter в Ню Йорк са разработили два аромата - за мъже и жени. Те се отличават с дъх на изгнили листа, гъби, мухъл, мъх и пръст - все неща, които да наподобяват на миризма на разлагащи се трупове. В дамския парфюм е добавен и аромат от утайки от дъното на винени бъчви, които според експерти придава повече женственост.
Американската марка от години е известна със своите необичайни аромати. В колекцията й са включени парфюми с мирис на дъжд, гръмотевични бури, билки, всички видове десерти. Има дори и такива с дъх на лепило и книги.






Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама