Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/4926988 www.bgdnes.bg

Артисти и спортисти разпускат в Лозенец Анета Сотирова на вечеря с баскетболна легенда

Актрисата Анета Сотирова разпуска в последния месец от летния сезон в любимия си Лозенец, където, както е известно, има хотел.
Топпапараците на "България Днес" уловиха звездата от "От нищо нещо" в компанията на стари познайници в морския курорт, забавлявайки се в местните барове.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целият текст и още снимки на актрисата ще публикуваме утре в хартиеното издание на вестник "България Днес".

Майката на певицата Белослава предпочете сладки приказки с приятели, вместо да се излежава на плажа и прекара един от най-горещите летни дни в сенките на няколко заведения.


Дори без грим и облечена неглиже, Анета, изглежда, приковаваше погледите на минувачите, които моментално я разпознаваха в тълпата от хора.
Въпреки горещия ден актрисата си позволи да изпие няколко коктейла, след което компанията се премести в съседното заведение за задушевна вечеря.
От фотосите ясно се вижда, че Анета е в прекрасно настроение и видимо е запленена от разпалените разговори с приятели.
В компанията на актрисата беше и баскетболната легенда Атанас Голомеев, който не успя да остане скрит от обективите на нашите папараци.
Бившият баскетболист, който три години бе начело на Българската федерация по баскетбол, а днес върти успешен бизнес, за разлика от останалите не близна и капка алкохол по време на шумната вечеря.
Сотирова се е отдала на активна почивка след снимките на филма "Летовници", в който актрисата участва. След десет години раздяла с голямото кино Анета се съгласи да изиграе една от главните роли в игралния филм на режисьора Ивайло Пенчев, а наскоро пък я видяхме в сериала "Връзки".
Почти целият филм "Летовници" е заснет в Синеморец, а в началото на юли са снимани и финалните сцени, след които Анета е решила, че е време да си отпусне душата на родното Черноморие до края на летния сезон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама