Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19194887 www.bgdnes.bg

Първо в "България Днес"! Вижте кои са 8-те финалисти в "Гласът на България"

Фолк звездата Галена, изключителната Маргарита Хранова, маестро Живко Петров и финалистът в сезон 6 – Тино бяха специални гост-треньори в подкрепа на отборите в един от най-вълнуващите етапи на музикалната надпревара в "Гласът на България".

11-ят сезон на обичаното музикално шоу навлезе в своя нов, още по-вълнуващ и напрегнат етап - този на "вокалните двубои".

Реклама

По изключение тази вечер, зрителите станаха свидетели на завладяващи и спиращи дъха изпълнения, на невероятни емоции и неочаквани обрати, а в помощ на отборите към звездните треньори се присъединиха и четирима гост-треньори. Изключителната DARA се довери на опита и отличния инстинкт на попфолк звездата Галена.

Поп дивата Мария Илиева заложи на изтънчения слух на маестро Живко Петров. Мастърът Иван Лечев покани в своя подкрепа жената-глас Маргарита Хранова, а Графа гласува доверие на Тино, чийто музикален път също стартира точно от сцената на "Гласът на България".

В този емоционален и напрегнат момент на помощ дойде и правилото на "нон стоп кражбите", което позволи на треньорите да откраднат за своя отбор отпадналия участник от вокалната битка на конкурентен отбор. По този начин откраднатият получи шанса да продължи в шоуто, като заеме определеното му място в бекстейдж пред снимката на своя нов треньор, но при всяка следващата кражба шансът за оставане в шоуто сменя своя притежател. Всеки нов откраднат от един треньор зае мястото на предишния, който пък напусна шоуто завинаги.

На сцената в невиждани вокални двубои се изправиха симпатягите Недко Гешев срещу Константин Къндев, гласовитите Виктория Благоева и Дани Георгиев от чудния отбор на DARA. Симона Статева и Владинелла Кацарска завихриха шеметно-артистичен дамски двубой от отбора на Иван Лечев, а мъжкият дуел в лицето на Лъчезар Кацарски и Асен Тренчев бе не по-малко енергичен.

В приказен дуел от отбора на Мария Илиева се изправиха Юлияна Мур и Божидар Михайлов, а гласовитите Мария Миронова и Исмералда Еленкова демонстрираха майсторство и висока класа, борейки се за мястото си в шоуто.

От отбора на Графа сили една срещу друга премериха едни от най-младите участнички за сезона - Емили Димитрова и Жаклин Костадинова, а вълшебно изпълнение на четири гласа в двубоя между Габриела Галориева и трио "Фида" разплака всички от журито.

Изненадващ звезден вокален двубой представиха на сцената и двама от треньорите - Мария Илиева и Графа. Подканени от колегите си - DARA и Иван Лечев, както и от публиката в залата, те изпълниха един от емблематичните си дуети "Чуваш ли", а техните места побързаха на шега да заемат водещите на шоуто Влади Зомбори и Боряна Братоева.

В края на предаването общо осем финалисти продължиха напред.

Четете още

Дияна Василева от "Гласът на България": Записах саундтрака на"Борат 2", без да знам

Дияна Василева от "Гласът на България": Записах саундтрака на"Борат 2", без да знам

Дара изгони двойничката си от "Гласът на България", Мария Илиева спаси 16-годишния Давид

Дара изгони двойничката си от "Гласът на България", Мария Илиева спаси 16-годишния Давид

Реклама
Реклама
Реклама