Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19194248 www.bgdnes.bg

Деси Тенекеджиева с ИЗПОВЕД: Най-трудно е да кажеш на едно дете, че баща му вече го няма!

"Най-тъжно е да кажеш на едно дете, че баща му вече го няма. Когато си отиде Стоян, мъжът ми си спомня как му го казах на Йоско, че татко му е починал. Казах, че той е просто много далеч, на небето, нависоко. И тогава проведохме следния разговор: "Добре, мамо, аз ще си купя самолет и ще стигна до него и ще го гушна. Аз му казвам - мнооого по-далеч е. А той - "Тогава ще си купя ракета и пак ще го хвана". Казвам - не, по-далеч. Той: "Тогава ти ще ми родиш бебе с брада и мустаци. И пак ще си имаме тати, с книги, и с цигари". Това казва през сълзи в предаването "Животът по действителен случай" актрисата Деси Тенекеджиева.

Пред Александра Сърчаджиева тя разказа и за момента, когато тя се запознава с талантливия режисьор Стоян Камбарев.

Реклама

"Първо ме е забелязал на протест. След това е бил на един мой рецитал във ВИТИЗ, тогава. Аз бях приятелка с Чочо Попйорданов и един ден влизаме в барчето зад театъра зад канала, а Стоян там беше. И при влизането ме удря някаква сила. Просто се обърнах и го видях, как си пипа брадата и ме фиксира. Изключителна енергия. Е, не че беше Ален Делон, но хубав мъж. И два месеца излизахме със Стоян, той не ме и докосна. Аз тогава бях на 19 години", признава Деси.

Това, което тя съветва и приятели, и неприятели, по думите й, е никога да не пушат "прекалено". "Защото той си отиде, като порокът му беше четири кутии цигари дневно. И така получи рак на белия дроб. А аз бях само на 26 години, а синът ни на 4 и половина. Оттогава на всичките си приятели давам съвети постоянно да намалят цигарите, ако не могат да ги спрат", казва Тенекеджиева.

Как се е задържала на повърхността от мъката и как се е запазила, Деси споделя: "С позитивизъм. Най-хубавото е, че ни мислят заедно със сина ми Йоско, че сме мъж и жена", смее се тя.

Колкото до това, дали си е оперирала носа тя отговори: "Той никога не е бил проблем за мен, но физически в един момент не можех да дишам. И по време на пандемията паднах с колело и тогава се оперирах спешно. След това имаше втора. Най-накрая мога да дишам, но външността на носи ми се запази", казва Деси.

Освен всички лични битки, тя успява да се бори и за другите - тя е двигател на куп благотворителни събития и акции.

Димитър Николов, Елеонора Иванова, Светлана Янчева, Радина Боршош са едни от актьорите, които играят в холивудския филм, който продуцира Деси Тенекеджиева. В него участва и Мики Рурк. "Той е трилър с арт хаус елементи и труден за описване. Казва се "Дяволски игри". Снимали сме и в Лондон и в Лос Анжелис, и в България", сподели още Деси Тенекеджиева.

В рубриката "Моето нова Аз" зрителите проследиха драматичната история на Елена. Тя е майка на две деца, но губи единия си син след зловещ пътен инцидент с мотоциклет. Животът й и до този момент не е бил никак лек, но тогава се преобръща на 180 градуса и дните й стават безсмислени. След дълги години на мъка и лутане, Елена, с подкрепата на приятелка, събира кураж и решава да се обърне за помощ към екипа на предаването. С тяхна помощ тя преобразява себе си.

Четете още

Кичка Бодурова в изповед пред Алекс Сърчаджиева тази събота

Кичка Бодурова в изповед пред Алекс Сърчаджиева тази събота

Светлана и Християн Гущерови: Щастливо семейство сме и ни завидяха!

Светлана и Християн Гущерови: Щастливо семейство сме и ни завидяха!

Реклама
Реклама
Реклама