Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19193561 www.bgdnes.bg

Данчо Караджов от "Сигнал" с ГОЛЯМА НОВИНА след 38 години затишие

"38 години не сме издавали албум, сега пускаме двойна дългосвиреща плоча с най-силните хитове на групата. Тя ще може да се купи на специалния ни сайт, който носи нашето име. Много сме горди". Това каза в предаването на "Култ" легендата Данчо Караджов от група "Сигнал".

С него в студиото бе и вокалът на Б.Т.Р. - Наско Пенев и колегата му Илиян Диков, които ще имат концерт на 20 и 21 ноември. "Пак ще направим концерт със симфоничен оркестър, много е вълшебно всичко в зала 1 на НДК. След това и ние като "Сигнал" ще издадем и плоча", със смях сподели Наско Пенев. 

Реклама

За да подгрее предстоящите концерти, групата представи осмата песен в албума "Пъзел" със сингъла "Анасонови дни" в изпълнение на Б.Т.Р. и Александър Филчев-Санеца – неофициалният член на групата от близо 30 години. Музиката е на Славчо Николов, текстът е на барабаниста Илиян Диков, аранжиментът е на Б.Т.Р. Режисьор на видето е Боян Карамфилов.

Гост при водещата Натали Трифонова бе и музикантът Тино. Той също щял да има концерт в бар "Петък" на 7 ноември. Тино участва и тази вечер и в "Гласът на България", като втори треньор в групата на Графа.

Оля Малинова също бе в студиото на "Култ". Тя обича сама да си прави комплименти. Бившата производителка на вино и актуална комедиантка сподели, че ако трябва да обясни на художник как изглежда и той да я нарисува само по нейните думи, от ръцете му сигурно ще излезе портрет на Мария Илиева - точно така се виждала комедиантката. Освен това редовно й се случвало да се погледне в огледалото и да се почувства влюбена в собствения си образ. Изключително много се харесвала и непрекъснато говорела хубави неща за себе си. Проблемът обаче бил, когато я снимат. Новата водеща не можела да си обясни защо на снимките не изглежда така, както й се струва, когато се гледа в огледалото. 

"Сигурно не съм фотогенична", смее се Малинова, която представи също свое бъдещо участие в женска комедия.

Четете още

Китаристът на легендарната сръбска пънк-рок банда "Пекинска патка" Сретен Ковачевич:  Харесвам българското вино и ракия

Китаристът на легендарната сръбска пънк-рок банда "Пекинска патка" Сретен Ковачевич: Харесвам българското вино и ракия

Филип Буков: Натали Трифонова си няма гадже

Филип Буков: Натали Трифонова си няма гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама