Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19192716 www.bgdnes.bg

Великата Цветана Манева РАЗКРИ най-големия си страх

Невероятната българска актриса Цветана Манева е имала много изпитания в живота, но тя винаги се е изправяла смело пред тях. Има само едно нещо, от което изпитва неистов страх.

"Все още ме е страх от тъмното. Не обичам тъмното. От тъмнината ме е страх. Тишината я обожавам и много добре я използвах на сцената. Тишината е била почти действащо лице до мен, но тъмнината във всеки един смисъл ме кара да се страхувам", признава великата актриса в предаването "Тази събота" по Би Ти Ви.

Реклама

Манева подчерта, че на тези страхове, които действителността се опитва да й изкопае, няма да се даде. След падането на Тодор Живков настъпват промени в професионалния й живот.

"Беше ми тежко, но се взех в ръце и отидох на работа в самодейния театър (б.а. в Дупница). Никой театър не ме искаше, тъй като партията ми е давала роли. Тя може да ми е давала, но не ги е играла. Имах проблем с прошката към някой хора, но и това преодолях. Срамът си е за тях", категорична е актрисата и признава, че въпреки всичко е имала голям късмет в професионален план.

Манева е изключително благодарна на сценаристката Яна Борисова, която успява да я вдигне не крака.

"Тя ме увери, че аз съм необходима, че имат нужда от мен. Тя ме убеди, че разни белези на състоянието не са най-важното, след като ума ми работи. Тя ми помогна духът ми да се закрепи. И аз наистина довъзпитах духа си в нещо много стабилно и искам така да продължи до края", казва още актрисата.

Четете още

Цветана Манева ПРИЗНА пред Гала за ужасен комплекс

Цветана Манева ПРИЗНА пред Гала за ужасен комплекс

Цветана Манева всеки ден на разходка (снимки)

Цветана Манева всеки ден на разходка (снимки)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама