Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19191416 www.bgdnes.bg

Георги с ланците от "Биг Брадър": Тук може да съм мишка, но навън съм цар!

Тук може да съм мишка, да не съм никой, но навън съм цар! Ще трябва най-накрая да си покажа циганското лице! Заканва се бесен Георги на съквартирантите си в "Биг Брадър" по Нова телевизия.

"Аз съм човек за милион човека", казва Георги, каквото и да означава това. Може би ромският тузар има предвид, че е по-успял от всички други участници.

Реклама

Скандалът се заформи, защото заради Георги бюджетът на участниците бе намален с 10 %. Това означава по-малко храна, по-малко пиене или по-малко цигари. Георги обаче си държи на кутията цигари и това доста подразни съквартирантите му, които го нападнаха.

"Лиши ни с 10 % от бюджета, а искаш хората да не ядат, за да можеш ти да пушиш. Ти ту пушиш, ту не пушиш!", ядосва се красивата Ванеса, която спечели конкурса "Мис Плевен" през 2015 г.

Тогава нещата ескалираха и Георги започна със заплахите.
"Не искам да съм злобен, отвратителен такъв, ама май ще трябва. Ще се наложи да покажа циганското си лице, най-накрая", заканва се Георги, въпреки че той е виновникът в случая, но не понася критиката на другите. 

Само след минути всичко се преобърна, защото ромът Георги вкара съквартирантите си в малкия си джоб, както се казва.

След скандалите и напрежението Георги изкупи греха си.  Устатият ром успя да укроти страстите и да блесне в очите на съквартирантите си, след като рецитира стихотворението "Хаджи Димитър" на Христо Ботев. Всичките участници онемяха, както и самият "Big Brother", който толкова се трогна, че дори премахна глобата от 10 %, която бе вина на Георги. Така ромът върна бюджета в първоначалния му вид и обстановката се успокои. Повечето от съквартирантите признаха, че не знаят цялата творба на Ботев и не биха могли да е рецитират.

Четете още

Анджела в шок заради аферата Атижа-Петър в "Биг Брадър"

Анджела в шок заради аферата Атижа-Петър в "Биг Брадър"

Гласът на "Биг Брадър" възкръсна!

Гласът на "Биг Брадър" възкръсна!

Реклама
Реклама
Реклама