Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19189208 www.bgdnes.bg

Джуджи е замаяна баба: Снаха ми иска още деца!

Родилата преди седмица щерка на Гала се възстановява и вече е изписана

"Все още е рано да се мисли за още деца, но Мари и Константин са ми казвали, че искат повече от едно дете." Това сподели пред "България Днес" тв водещата Деляна Маринова, по-известна като Джуджи.

Първата дружка на водещата Гала сподели пред нас как се чувства като баба. "Неописуемо е! Замаяна съм! Толкова сме щастливи, толкова сме радостни", сподели с усмивка тв звездата и допълни: "Не съм си давала сметка какво означава думата да си благословен. Ето че в момента осъзнавам това. Благословена съм, че се роди Лора!"

Реклама

Младата майка вече е изписана от болницата и се възстановява вкъщи без усложнения от раждането.

Джуджи също сподели как се чувства и нейният син като татко: "И той е на седмото небе. Той много се грижи за Мари. Константин беше през цялото време с жена си, дори и в родилното. Той отряза пъпната връв. Сега се стреми да е възможно най-много до майката и детето и да ги обгрижва с любов", увери Маринова.

Като майка на майка водещата дава един прост, но важен съвет на своята снаха: "Да обича детето си най-много. Това е най-важното при взаимоотношенията между една майка и едно дете. Така отгледахме нашия син Константин и съм сигурна, че и той ще отгледа дъщеря си с много много любов", каза Джуджи.

Малката Лора проплаква в неделя в частна болница. Тежи елегантните за една малка дама 2,9 килограма. А идването й на бял свят отприщи вълна от поздравления. Още в първите минути, след като стана ясно, че Мари е родила, заваляват честитки към родителите и техните семейства. Почти всички звезди на България се надпреварваха коя от тях ще поздрави щастливата фамилия, като се започне от колегите на Гала в Нова тв и се стигне до актьори, музиканти и т.н.

Щерката на водещата на "На кафе" и таткото са заедно от ученическите си години. Запознават се покрай майките си. От дълго време двойката е сгодена, но все още така и не е стигала до олтара. Очакваме с нетърпение да се случи скоро!

Четете още

Баба Джуджи показа покоите си

Баба Джуджи показа покоите си

Бъдещите баби Гала и Джуджи делят грижите за внучето

Бъдещите баби Гала и Джуджи делят грижите за внучето

(ПАПАРАЦИ В ДЕЙСТВИЕ) Щрак-щрак! Джуджи отива на театър

(ПАПАРАЦИ В ДЕЙСТВИЕ) Щрак-щрак! Джуджи отива на театър

Джуджи си пада по мотори (Снимки)

Джуджи си пада по мотори (Снимки)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама