Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19167452 www.bgdnes.bg

Всеки ден забавление с игрите с VIP BELL LINK advertorial icon

Всеки ден е подходящ за свежа порция забавление, а в сайта, който спонсорира футболните грандове ЦСКА, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив, това става реалност с игрите с новия режим VIP BELL LINK.

До 31 октомври включително в популярната платформа всеки регистриран потребител на сайта може да се включи в забавата.

Трябва да се отбележи, че това се случва в строго определени часове, а именно - между 18:00 и 20:00 ч. За всички играчи има предвидeн общ награден фонд, който се разпределя всекидневно помежду им под формата на кеш награди. Стига да пожелаят, играчите по всяко време могат да проверят мястото си в класирането, съответно и каква награда са успели да постигнат.

Освен всекидневните награди, има предвидени и такива, отнасящи се за генералното класиране, което ще бъде излъчено в края на играта. Там има награди за местата от 1-во до 150-о.

И отново да посочим, квалифицираща е игралната активност, направена в интервала между 18:00 и 20:00 часа, при игрите с режими за награда VIP BELL LINK и BELL LINK на разработчика EGT Digital. Всеки един потребител може да трупа точки както за дневното, така и за генералното класиране. Класиранията се обновяват в напълно реално време.

Това е една от многото специални игри, които сайтът с рекламно лице Христо Стоичков организира за своите потребители. За повече информация всеки може да посети платформата и да види подробности. Но от компанията напомнят, че хазартните игри са само за забавление и към тях трябва да се подхожда с повишено внимание и отговорност, а не бива да се гледа като на възможност за забогатяване или за решаване на финансови казуси.

Реклама
Реклама
Реклама