Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19139071 www.bgdnes.bg

Мира Добрева изригна: Не рекламирам ментета!

Мошеници пак се възползваха от името ми, оплаква се телевизионерката

"Не рекламирам опасни кремове!" Това отсече Мира Добрева след серия реклами в мрежата с нейното лице на съмнителната козметика. "Това са мошеници, които използват името ми", категорична е телевизионерката.

"Това е поредната измама с името ми!", напомни красивата златоградчанка. Бившата половинка на режисьора Жоро Торнев подчерта, че "никога не е препоръчвала продукт, който "не е пробвала лично". "Независимо дали става въпрос за храна или козметика", уточни тя.

Реклама

"Освен всичко друго това може да бъде и опасно. Защото всяка лъжа е опасна", предупреждава любимката на много зрители. Не за първи път, твърди Мира, образът и името й са "прикачени" към фалшиви реклами.

"Преди време уж рекламирах чай за отслабване, а след направените изследвания се оказа, че това е най-обикновена трева", негодува Добрева.

"Така че не купувайте нищо, което не виждате в моите лични профили в социалните мрежи!", обръща се към потребители на мрежата бившата тв водеща.

За сефте русокоската от родопското градче изпищя, че профилът й е откраднат, още преди няколко години. Тогава тя написа със завидно за ситуацията остроумие: "Някой, който много иска да е мен, ама не, пък и не знам, дали ако беше, щеше да иска да продължава да е мен, та ако някой се представя /си представя/, че е мен, и от мое име с фалшив профил ви пише и иска да си залепвате устата с тиксо или да давате пари, знайте, че не съм аз! Аз искам само да се усмихвате и да ми е хубаво", гласеше опровержението на Мира Добрева.

Аферистите, трупащи пари от нейната популярност, стартираха рекламите на "рога и копита", след като Мира публикува снимки с вталена фигура. Тогава тв звездата разкри каква е рецептата й за младежки форми и визия. За да свали килограми, поне няколко вечери Мира консумира само грейпфрут, чай от маточина и пчелен прашец. Комбинацията давала незабавни резултати в топенето на мазнини.

Но той бе валиден само до животоспасяващата операция, която й бе направена през септември 2022 г. Телевизионерката довери наскоро, че страда от прогресиращо възпаление, но процесът е овладян и лекарите й обещават пълно възстановяване до две години. Към днешна дата топизследователката на родните дълголетници вече не издава какво са й препоръчали да консумира "белите престилки". Тя несъмнено отново е на диета, но вече в името на здравето, а не на външния вид.

Четете още

Мира Добрева с голяма промяна

Мира Добрева с голяма промяна

Мира Добрева тръгна по стъпките на Иван Вазов

Мира Добрева тръгна по стъпките на Иван Вазов

Бащата на Мира Добрева бил АЛКОХОЛИК

Бащата на Мира Добрева бил АЛКОХОЛИК

Мира Добрева става лектор на фестивал за дълголетието

Мира Добрева става лектор на фестивал за дълголетието

Реклама
Реклама
Реклама