Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19117089 www.bgdnes.bg

Техническа грешка смени короната на "Мис София"

  • Заради объркване с еднакви имена
  • Първо дадоха титлата на Биляна Велкова, след това на другата Биляна - Писова

Техническо объркване с еднакви първи имена сложи короната на "Мис София" на главата на една претендентка, а после я "смени" с друга. Всичко това се разигра на конкурса "Мис Вселена" и "Мис Свят България", който се състоя в неделя.

Реклама

Двете момичета с първи имена Биляна се разбраха, като едната - с фамилия Велкова, я сложи на главата на другата – Писова, без драми и притеснения.

"Стана объркване, имената на момичетата са идентични, затова журито за кратко бе в грешка", обясниха организаторите в лицето на единствения лицензиант на "Мис Свят България" и "Мис Вселена България" Венета Кръстева. Красавицата, чийто момичета са единствените у нас, които представят страната ни по света, избра в същия ден и "Мис София".

В крайна сметка носителките на короните бяха следните: 33-годишната Елена Виан от Хасково стана Мис Вселена България, а Мис Свят България стана 27-годишната Елвира Йорданова от Русе.

Първата ще представи страната ни на световния конкурс в Мексико на 16 ноември.

Елена е висока 1,75 см с мерки 91-62-90. Обича да танцува, да рисува и работи като дизайнер. Дълги години тя бе най-близка приятелка на гримьора Кулагин, когото дори защити по време на престоя му във "ВИП брадър". Тя има дете и тайнствен мъж, който пази само за себе си.

Мис Свят България, 27-годишната Елвира Йорданова от Русе, е инфлуенсър, обича пътуванията и спорта.

Реклама

Мис София - красавицата, която журито обърка, стана Биляна Писова, риалити звездата от "Островът на 100-те гривни".

21-годишната брюнетка от Благоевград бе представена с перфектни мерки 90-65-90 и с височина от 176 см. "Хоби ми е спортът - по-конкретно фитнес и всякакви тренировки", каза тя, представяйки се.

Писова в момента е една от големите звезди в риалити формата "Островът на 100-те гривни". В предаването Биляна и мускулестият мачо Берке въртят страстна любов и са неразделни. Страстта между двамата пленява почитателите на риалити формата и дава още по-силен заряд на шоуто. След края на снимките обаче няма и помен от любовния пожар между двамата.

Интересен факт е, че "златното" момиче на художествената ни гимнастика Биляна Писова е дъщеря на Мирослав Писов - бивш директор на РЗБОП - Благоевград, и един от петимата антимафиоти, осъдени за смъртта на Ангел Димитров-Чората.

Иначе бляскавата церемония води актьора Башар Рахал, който не можа да откъсне поглед от всичките 16 претендентки за короните на най-красиви българки. Те се представиха облечени в официални рокли, бански костюми и коктейлни тоалети.

С четири изпълнения сцената бе превзета и от хитовия 100 Кила и неговия музикален бенд състав. Народните изпълнителки сестри Костадинови пък в динамиката на събитието изпълниха тематичен репертоар начело с песента си "Българка". Сцената посрещна и любимците на публиката - братя Аргирови.

Журито - пълно с хубавици

Журито бе съставено от Мис Вселена България Венета Кръстева, Мариана Микели, Пламен Мирянов, Мис Свят България 2017 Вероника Стефанова, Мис Вселена България 2023 Юлия Павликова, дизайнер Юлия Салакина, Мистър Свят България 2024 Михаил Ситев, Ивет Григорова, братя Аргирови и фолкпевицата Лидия. За хореографията на ревю-спектакъла се погрижи Мариян Стефанов.

Четете още

Звезда от "Островът на 100-те гривни" е новата "Мис София", "Мис Свят България" стана Елвира Йорданова

Звезда от "Островът на 100-те гривни" е новата "Мис София", "Мис Свят България" стана Елвира Йорданова

Мис София от "Ергенът" скочи на Емо Каменов

Мис София от "Ергенът" скочи на Емо Каменов

Реклама
Реклама
Реклама