Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19062193 www.bgdnes.bg

"Биг Брадър" започва! Богданска и Башар по-евтини от Ники Кънчев

  • "Биг брадър" започва днес
  • Хубавицата и актьорът ще взимат доста по-нисък хонорар от емблемата на предаването

Новите водещи на "Биг брадър"Башар Рахал и Александра Богданска ще получат доста по-ниски възнаграждения от това, което взимаше преди години Ники Кънчев, разбра "България Днес".

След шестгодишна пауза предаването феномен се завръща на екран. Стартът му е тази вечер. Прага на къщата ще прекрачат 16 съквартиранти. А шоуто ще се излъчва от вторник до събота.

Реклама

Богданска и Башар са уредени за водещи още през лятото. Продуцентът на формата Краси Ванков е в отлични отношения с актьора. Башар през годините се е снимал в няколко от проектите на телевизионера. Богданска пък е една от най-нашумелите звезди у нас именно от "Биг брадър". В къщата дори тя се ожени за любимия си тогава Дани Петканов.

Въпреки че живеем в различни времена, новите водещи на предаването феномен няма да стигнат до сумите, които Ники Кънчев прибра едно време за лице на риалитито. Причините за това са няколко. Първо, не се знае как ще се възприеме форматът сега, след толкова години пауза, и дали ще има рейтинг. Другата е, че предаването е значително по-късо. Обикновено стартът му е през септември, а не както сега, през октомври.

По думи на продуцента Ванков над 11 000 души са се записали за кастинг за предаването.

За момента няма яснота, кой точно ще влезе в къщата. Истината ще се разбере тази вече.

"Причината да се знае малко се крие в генезиса на този проект, защото то е единственото предаване в ефира в момента, което не е направено на запис и не е монтирано и излъчвано" каза Ванков преди дни на въпрос защо се крият участниците в шоуто, което започва тази вечер. По информация на "България Днес" прага на къщата ще прекрачат доста популярни в интернет хора. Певицата Малена и сензацията от Тик-Ток Маг Папазов са сигурните съквартиранти.

Четете още

Продуцентът Краси Ванков: "Биг Брадър" е единственото предаване, което не е на запис

Продуцентът Краси Ванков: "Биг Брадър" е единственото предаване, което не е на запис

Милионер влиза в "Биг брадър"

Милионер влиза в "Биг брадър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама