Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19043882 www.bgdnes.bg

5-етажна торта със 7 осиновени животни за сватбата на топпсихоложка

  • Уникално творение 
  • Фигурите им изваяни върху огромния сладкиш, истинските кучета и котки с папийонки на тържеството 

Уникална пететажна сватбена торта с фигури на всичките седем домашни любимци шашна гостите на сватбата на Краси Гешева. Официалната психоложка на Асоциацията на българските футболисти се врече във вечна вярност на своя съпруг Валери Киров, поставяйки нов стандарт в сватбените тържества.

Реклама

"Всички седем животни, които са на сватбената торта - четири котета и три кучета, са спасени и осиновени от нас. Всяко има собствена трогателна история. Кучето Лера например беше намерено заедно с още 7 други кутрета, изхвърлени до реката в селото. Направихме кампания и намерихме дом на всички като нея. Котето Геши Гешев Киров беше едва прогледнало и болно, борещо се с всички сили за живота си. Чух го да мяучи силно една късна вечер, качило се на телена ограда, бягайки от разгневено куче. Котарака Дуранго намерихме изоставен пред местния хранителен магазин. Братчето и сестричка котки Симба и Нежи аз избрах от фейсбук група за животни, на които спешно им се търси дом. Интересно е, че Нежи вече е медийно изявена, има роля в новия сезон на сериала "Клетката". Направих ТикТок акаунт, в който публикувам смешни видеа с тях. Осиновените домашни любимци са много по-умни, послушни и благодарни", сподели пред "България Днес" Гешева.

Двойката решава венчавка й да е нестандартна. Младоженците избират двора на античната църква в село Мурсалево за място, на което да сключат завета си пред Бог. Сватбеното тържество също е различно. Поканени са над сто гости в двора на имението на младоженците в селото.

Сред известните личности, уважили празника, са журналистът Драго Симеонов, актрисата Софи Маринкова, Мис Велинград Вероника Григорова, политически фигури.

"За сватбените снимки бе изработено пано от стари любовни романи, бракувани от Народно читалище "Просвета 1920", на което Краси е председател. Наречено бе "Стена на любовта". Това пано придаде още по-дълбок и личен смисъл на тържеството и се превърна в символ на знанието, историята и любовта. Уникалната идея съчетава нещо старо (книгите) с нещо ново (любовта и новото начало), което е в духа на сватбените традиции", разказва още щастливата младоженка.

"България Днес" желае дълъг и щастлив съвместен живот на семейство Кирови!

Четете още

Психоложката Краси Гешева: Двойките масово се превръщат в съквартиранти

Психоложката Краси Гешева: Двойките масово се превръщат в съквартиранти

Четирикратна шампионка по гимнастика е Мис Велинград 2023

Четирикратна шампионка по гимнастика е Мис Велинград 2023

Реклама
Реклама
Реклама