Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19022171 www.bgdnes.bg

Нещо НЕВИЖДАНО направи тази вечер участник в "Игри на волята", вижте към кого

Невиждан досега жест направи участник в "Игри на волята" към свой съплеменник.

Гръцката жилка в "Игри на волята" Каролис спечели капитанските битка в тазвечерния епизод и вместо да вземе предимство за себе си, което не бе хич за изпускане, реши да вземе предимство за племето си. По-точно реши да подари на бизнесмена Раду разговор със семейството му, с дъщерите му. Причината бе, че винаги, когато Раду говори за дъщерите си си личи, че му липсват страшно много и се чуди и притеснява как са.

Когато Раду разбра какво е сторил Каролис, бизнесменът се разплака и му каза, че няма да забрави този жест.

Реклама

Докато в племето "Силни" цари хармония и разбирателство. в племето "Храбри" нещата не са толкова цветущи.
Най-голямото мрънкало в "Игри на волята" бизнесмена Симеон Кралев каза: "Тарикат мъж не писка!", въпреки че той е единственият, който се оплаква и неговдува срещу условията в на блатото. Може би наистина Кралев е дехидратиран и изморен, защото говори различни неща постоянно.

"Аз не съм дошъл тук да ми е комфортно и да ми лесно! Дошъл съм тук, за да ми е трудно и гадно", категоричен е Кралев, но секунди по-късно започна да мрънка."

"Заприличал съм на малко момченце! Сигурно съм свалил над 10 кг! На това блато само деградирам! С тези джанки само захар приемаме, въобще не можем да дебелеем", мъдри Кралев вредите и ползите от джанките. Очевидно на бизнесмена, който е във видно добра форма, му убягва факта, че джанките са пълни с витамини - А, С и различни витамини от групата В, съдържат същи магнезий, който е изключително важен за хора в тази ситуация, в която са хората от племето му - без храна и с постоянни крампи. Джанката съдържа също и калций, който пък допринася за имунитета им, който не е особено на ниво с оглед на оскъдната храна, с която разполагат.

Племето на Кралев, който се изявява като техен лидер, не престава да негодува срещу глезеното бизнесменче.

"Кралев с нищо не се опитва да ни подобри условията тук. Като цяло аз мисля, че той има планове да се измъкне по някакъв начин."

"Дадохме му ден, два, за да се нагоди, но не става. Ходим събираме джанки, каквото можем, за да имаме нещо за ядене, а Кралев само стои и вика, че иска да си почива, защото наближава битка. Ако остане Кралев ще трябва да започне да мисли за събиране на джанки и за събиране на дърва за огрев."

Четете още

Победителката в "Ергенът" Валерия ПРОГОВОРИ за раздялата с Евгени

Победителката в "Ергенът" Валерия ПРОГОВОРИ за раздялата с Евгени

Комари ухапаха чаровната Боряна в "Стани богат", изсмукаха й 3 бона

Комари ухапаха чаровната Боряна в "Стани богат", изсмукаха й 3 бона

Реклама
Реклама
Реклама