Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19019393 www.bgdnes.bg

Копирайтър-авантюрист и юрист-готвач се изправят в музикална битка в "Коя е тази песен?"

Koлко време се подготвят музикантите от „Ку-Ку Бенд" и какъв набор от песни готвят за предаването - зрителите ще разберат в новите епизоди днес и утре вечер по bTV

В новия епизод на „Коя е тази песен?" - довечера от 22:00 ч. по bTV - на музикалната арена в студиото ще стъпят две прекрасни, чаровни и много музикални дами в опит да познаят точните заглавия на песните, които Евгени Димитров – Маестрото и „Ку-Ку Бенд" са им подготвили.

Реклама

Едната от тях е с професия копирайтър, но авантюрист по душа и в съвсем истински отпуск по майчинство. Другата е юрист по диплома, но готвач по призвание, което е превърнала в своя професия. Коя от двете ще се справи по-бързо в музикалното предизвикателство, ще даде повече верни заглавия на песните и ще премине успешно и през трите кръга на играта – зрителите ще разберат след броени часове.

А трите етапа, в които състезателите ще трябва да познаят „Коя е тази песен?" измежду най-разнообразни по стил, език и настроение парчета, са „Музикална рулетка", „Наддаване с ноти" и „Златен сет". Всяка позната песен ще носи определена парична сума в сметката на състезателя. В трите кръга на играта състезателите меломани ще преминат плавно, весело и музикално под вещото ръководство на усмихнатата водеща Керана. До последния кръг ще достигне само един от играчите, а в него в рамките на 30 секунди той ще трябва да отгатне цели 7 песни, а ако успее - ще удвои спечелената до този момент от него сума. Коя от дамите в епизода ще блесне с повече музикални познания, ще прояви по-голяма съобразителност и бързина - ще стане ясно точно в 22:00 ч. по bTV.

А утре вечер в „Коя е тази песен?" един срещу друг ще се изправят актриса, певица и преподавател по актьорско майсторство срещу дама, която „плува уверено из дълбините на социалните мрежи" и си пада по българския фолклор.

Как и колко време се подготвят музикантите от „Ку-Ку Бенд" и колко песни наброява репертоарът им за предаването „Коя е тази песен?" – Керана и зрителите на bTV ще разберат тази и утре вечер от 22:00 ч. в предстоящите епизоди на музикалната игра.

Четете още

Защо зрителите все още обичат "Ку-Ку бенд"

Защо зрителите все още обичат "Ку-Ку бенд"

Керана се ЗАДЯВА с 19-годишен студент

Керана се ЗАДЯВА с 19-годишен студент

Керана шашната в новото шоу: Ти си играеш с нас, откъде знаеш толкова много?

Керана шашната в новото шоу: Ти си играеш с нас, откъде знаеш толкова много?

Керана изповяда: Кръвта ми кипи, все напирам всичко да е на мига

Керана изповяда: Кръвта ми кипи, все напирам всичко да е на мига

Реклама
Реклама