Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19010293 www.bgdnes.bg

Сузанита: Заради дрогата държах нож срещу майка си, спаси ме любовта

"Държах нож срещу майка ми." Това тежко признание направи наскоро Сузанита. Щерката на Орхан Мурад разтърси широката публика и с думите си, че се е "чувствала като една съсипана наркоманка, като парцал".

Наследницата на попфолк ветерана и на първата му съпруга Шенай сподели и миналата година за зловещите си изцепки под влияние на дрогата. Но сега разкрива, че посягала и на баща си. Не пощадила в кризите си и любимите си баба и дядо. "В един момент исках да убия и кучетата си. Стигнах и до опит за самоубийство", откровена е за наркоминалото си младата изпълнителката.

Реклама

Младата жена, чийто път от тийнейджърска възраст е белязан от провокации, вече посочва и виновниците, и обстоятелствата, за да посегне към "кристалите". На първо място това са нейните родители, чиято "физическа липса" усещала твърде силно като подрастваща. На второ място това било нещастна любов, с която тийнейджърката не могла да се справи.

"Беше един цялостен период, в който се усещах напълно сама вкъщи", спомня си Сузанита.

По думите й "кошмарът продължава и до ден днешен". "Не е свършил. Но, да кажем, в ръцете на кристалите бях 5 месеца активна употреба. И след това бях един месец в клиника. След това бях 4 месеца вкъщи на много, много тежки хапчета, приспивателни, антидепресанти", разказва певицата, която доверява, че и досега не може напълно да пребори "паникатаките". "Продължавам да изпитвам паранои понякога, все едно някой ме дебне и следи", терзае се и досега от последиците на дрогата дъщерята на Орхан Мурад.

Сузанита още не може забрави и ужаса в клиниката за наркозависими. "35 килограма бях, с огромни гнойни пъпки по цялото тяло. Ти ставаш един нечистоплътен, мърляв. Нямам идея какво ми слагаха и вливаха, но дори баща ми и майка ми ми казваха, че на първото свиждане, от което нямам никакъв спомен, са ме донесли. Много тежка абстиненция. Много. От персонала са ми казвали, че съм се събуждала, крещяла съм с пълно гърло, после пак съм лягала, заспивала съм и отново същото. Това е дяволът за мен", връща лентата назад певицата.

Тя разкрива, че е имала и халюцинации, и сънна парализа и че преди да се пристрасти към кристалите, които пушела, разтапяйки ги преди това като лед с крушка. Загърбила изобщо училището, казва още щерката на Орхан Мурад. "Аз бях прекратила и загърбила всичко, случващо се в заобикалящия ме живот. Исках просто да бъдем аз и наркотикът. Нямах желание да комуникирам с когото и да било и винаги избягвах хора, когато се налагаше", описва преживения ад Сузанита.

БГ изпълнителката с най-много корекции по тялото си е категорична, че от ноктите на дрогата я спасява любовта. "Уплаших се, когато държах ножа срещу майка ми. И тя ми каза колко ме обича и колко вярва в мен. И това на мен много ми помогна. Както любовта ме вкара в тези проблеми, така любовта ме спаси", тегли чертата певицата.

Орхан Мурад не пожела да коментира драматичните признания на щерка си. "Самата тя е отговорна за думите си. Сузаните е вече голям зрял човек и щом е разказала нещо, това е нейно решение", каза за "България Днес" попфолк ветеранът.

Четете още

Сузанита лъсна чисто гола в сайт за възрастни

Сузанита лъсна чисто гола в сайт за възрастни

Сузанита се пече по монокини на плажа (Снимки)

Сузанита се пече по монокини на плажа (Снимки)

Сузанита се пуска ГОЛА на промоция, вижте цената

Сузанита се пуска ГОЛА на промоция, вижте цената

Сузанита катастрофира! Жива съм, успокои щерката на Орхан Мурад

Сузанита катастрофира! Жива съм, успокои щерката на Орхан Мурад

Реклама
Реклама
Реклама