Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19002177 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова: Да пътуваш с БДЖ е вълнуващо

Апелирам към хората да се завърнат към селата 

КОЯ Е ТЯ

Жанета Осипова е модел и носителка на приза "Мис Плеймейт 2018". Родена е на 13 януари 1993 г. в софийското селце Гара Бов. През 2020 година взима участие и в предаването "Фермата". Специално пред "България Днес" красавицата говори повече за шоубизнеса, предаванията и още много теми, които ще прочетете в следващите редове.

- Жанета, имате ли си любимо кътче за отдих в България?

- Имам си. Обожавам Родопите и особено местността Триград. Любимо място ми е, чувствам се като у дома си. Обичам гората, планината - зареждат ме изключително много. Това са ми любимите кътчета на земята изобщо. Да, наистина, обиколила съм света, но обожавам това място и разбира се, Гара Бов - селцето, в което израснах.

Реклама

- Често ли се прибирате до вашето село?

- Много често пътувам натам. Любимо ми е и ми е много мило. Да не говорим колко е красиво, но то като цяло Искърското дефиле е едно от най-впечатляващите места в България.

- През Гара Бов минава и жп линия. Возили ли сте се с влака и какви са впечатленията Ви за състоянието на БДЖ?

- Пътувала съм като студентка с влака. Факт е, че наистина не се влага достатъчно в тази посока, но като изживяване смея да твърдя, че е много приятно и романтично. Да пъТуваш по този начин, особено сутрин, тъй като ставах рано, за да стигна за лекции, е наистина вълнуващо.

- В големите градове вече става малко пренаселено. Смятате ли, че ще е хубаво, ако започнем да се връщаме към по-малките населени места, които също имат своя чар?

- Абсолютно съм за хората да започнат да се завръщат в провинцията. В крайна сметка аз дълги години съм живяла, пътувайки пътя Своге-София. Искам да кажа, че дори по този начин се стига много по-бързо, защото в софийските задръствания човек губи изключително много ценно време. Аз също с огромно удоволствие бих живяла в къща някъде около столицата, това е една от мечтите ми. Определено отправям апел към хората да се завърнат към селата.

- Преди няколко години взехте участие във "Фермата". Как бихте определили преживяването си там?

Реклама

- Невероятно и неповторимо. Със сигурност човек, който не го е изживял, няма как да разбере какво е усещането. Само за един месец вътре преживяваш такива емоции, които не могат да ти се случат и за 1 година навън. Трябва да влезеш в такъв формат, за да усетиш истинската емоция от него.

- В кое друго риалити бихте влезли?

- Не виждам никое подходящо предаване за момента. Всичко е доста пошло.

- А какво смятате за "Ергенът"?

- Не съм фен на риалитито. Посланието на предаването не е хубаво. Според мен мъжът е този, който трябва да тича след жената, а не обратното. Лично аз не бих се поставила в ситуация, в която трябва да се боря с 20 други момичета за сърцето на ергена. Това е извън принципите ми.

- Има ли истинско приятелство в шоубизнеса?

- Да, има. Всичко е въпрос на това какъв е човекът отсреща. Факт е, че малко приятелства оцеляват, но в крайна сметка е важно дали са качествени тези, с които общуваш. В нашите среди също има стойностни хора. Не всичко е показност и моите отношения с най-близките до мен са истински, защото са се запазили през годините. Това говори достатъчно.

- Какво е за вас любовта и уважавате ли брака като институция?

- Любовта е най-важното нещо за мен. Бракът също, въпреки че не бих го нарекла точно институция. Аз съм традиционалист искам да се омъжа, според мен е стъпка към това да свържеш съдбата си с някого завинаги. Нещо, което не разбирам и не ми допада, са предбрачните договори. Отношенията между хората трябва да се градят на база доверие, а това показва точно обратното.

- Бихте ли подали ръка на младо момиче, което иска да се занимава с модната индустрия?

- Разбира се. Едно от най-важните неща е да си помагаме и да си подаваме ръка. Знам колко работа се изисква, за да пробиеш в тази сфера и да пречупиш стереотипите. Определено началото е трудно предвид факта, че не се изкарват и много пари в модната индустрия. Винаги бих подала ръка, ако имам тази възможност.

Четете още

"Мис Плеймейт" Жанета Осипова РАЗКРИ: Сама съм, търся си умен и забавен мъж

"Мис Плеймейт" Жанета Осипова РАЗКРИ: Сама съм, търся си умен и забавен мъж

Жанета станала модел случайно

Жанета станала модел случайно

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Плеймейтката Жанета Осипова се показа ЧИСТО ГОЛА

(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Плеймейтката Жанета Осипова се показа ЧИСТО ГОЛА

Реклама
Реклама
Реклама