Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19001449 www.bgdnes.bg

Автопаркът на чалгата е за милиони левове (СНИМКИ НА ВОЗИЛАТА)

*Мария и Константин карат машини за по 500 бона

*Фамилия Стораро с най-много коли в гаража, Азис също не изостава

Коли за милиони левове имат в гаражите си попфолк изпълнителите в България. Чалгарите разполагат с последни модели на най-тузарските и луксозни возила. И не спират да се фукат с тях.

Едни от най-скъпите коли в гилдията са притежание на фамилия Стораро. Тони и синовете му Емрах и Фики имат десетки коли, като всяка една от тях е на стойност поне 300 хил. лв. В автопарка на клана има ферари, мерцедеси и т.н.

Реклама

Последната придобивка е майбах за 400 бона, който си купи малкият син на Тони Стораро - Емрах. Певецът сам се похвали за новата си придобивка, като качи снимки на тузарското возило, което струва 428 минимални работни заплати.

Преди месеци пък най-големият във фамилия - Тони, става горд собственик на ултра модерно и скъпо ламбо в убийствен яркожълт цвят, с който няма начин да остане незабелязан откъдето и да мине.

Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати - най-евтиният модел достига почти 200 000 евро, а този на Тони Стораро сме сигурни, че е с всякакви екстри.

Фики пък обикаля с огромен мерцедес, чиято цена също е като тази на ламбото на татко му.

Джип за половин милион лева подкара фолкдивата Мария. Наскоро миньончето бе хванато от всевиждащото око на папараците на "България Днес", докато бръмчи из софийските улици с мегамощен звяр. Огромното возило, до което сексапилната певица изглежда още по-малка, е майбах, а проверка в официалния сайт на "Мерцедес" показва, че подобен автомобил струва колосалните близо 500 хил. лв.

Азис пък има паркирани в гаража си няколко коли, чиято стойност е такава, че нормален българин на заплата никога не може да изкара за цял живот бачкане.

Бижуто в колекцията на ромския славей е ролс-ройс, последен модел. В световен мащаб хората, които притежават такава кола, са Том Круз, Джей Зи, Дейвид Бекъм, Ким Кардашиян и Елтън Джон. Регистрираните притежавани бройки в България са около 50. А цената е половин милион.

Фолкидолът Константин също се обзаведе с кола за приблизително 500 хил. лв. преди месеци.

Коцето вече е притежател на жълто порше 911 турбо S. Той отпразнува новата покупка в присъствието на Фънки и други свои приятели.

Четете още

Емрах Стораро си купи кола за 400 бона

Емрах Стораро си купи кола за 400 бона

(ПАПАРАШКИ УДАР) Фолкпевицата Мария подкара джип за 500 хиляди лева

(ПАПАРАШКИ УДАР) Фолкпевицата Мария подкара джип за 500 хиляди лева

Реклама
Реклама
Реклама