Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18997328 www.bgdnes.bg

Краси Ранков: Внукът ми от Калин Врачански прилича на мен

"Видях внучето! На мен прилича! Е, може би малко, де...". Това сподели през смях актьорът Краси Ранков, който стана дядо на поредно внуче, но първо от дъщеря си Златина. Красавицата, която е 38 години, малко по-млада от любимия си - Калин Врачански, който е на 43 години.

В момента бебето Теа расте като гъбка, по думите на таткото и дядото, а огромната рода на Ранков се точи да го види.

Реклама

Златина опитва да кърми, но е решила да дохранва бебето с изкуствено мляко.

Самата тя смята да гледа бебето поне до година и половина, въпреки стремглавата си кариера.

През 2007 г. Златина взе бакалавърска степен в Лондон, специалност "Комуникация и медии". Между 2010 и 2012 е учила телевизионен мениджмънт в САЩ, Филаделфия. Първата й работа е като пиар асистент в радио "Сити" през 2006 г., после става координатор в предавания като "Стани богат", "Сделка или не", "Островът на изкушението". Следва емблематичното риалити на Нова телевизия "Биг Брадър", а днес вече е изпълнителен продуцент на големи тв продукции в Обединеното кралство.

"Толкова е хубаво да си баща, няма по-красиво нещо от това", хвали се от своя страна и секссимвола на българския театър - Калин Врачански. Откакто у дома са си Златина и малкото бебе, той не е мигнал повече от шест часа. Иска всячески да е до майката и момичето си.

Златина е дъщеря на Краси Ранков от втората му жена - съученичката Елена. Краси има и син - Светослав. От него актьорът има три внучета, които живеят в САЩ с първата му жена Лилия Славова.

Четете още

Калин Врачански ПРОГОВОРИ: Прекрасно е да си баща!

Калин Врачански ПРОГОВОРИ: Прекрасно е да си баща!

Актьорът Краси Ранков дядо за четвърти път

Актьорът Краси Ранков дядо за четвърти път

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама